Handdoeken bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
handdoek Kotto
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
BESTSELLER
Paar badslippers open teen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Sporthanddoekje TAORU
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
SportsTowel sporthanddoek
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: 2
Paar badslippers dichte teen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
RPET golfhanddoek met hanger TOWGO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Washand 21 x 16 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
Drinkfles tritan met handdoek
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fitness Towel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
absorberende handdoek Kefan
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Gastendoek budget 50 x 30 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
INGEWEVEN
Handdoek custom 100x50 cm
6-7 weken vanaf 500 stuks standaard inclusief inweving Afm: 100x50cm, 450 gr/m2

Handdoek bedrukken

In deze categorie relatiegeschenken hebben we alle handdoeken, badhanddoeken, gastendoekjes, strandlakens, washandjes, badjassen en badslippers gegroepeerd. Ze worden meestal van dezelfde materialen gemaakt, badstof. Een zacht en wateropnemend katoen, dat zeer prettig op de huid is.

Alle artikelen in deze categorie kunnen onbedrukt of bedrukt worden besteld. Naast het bedrukken van de artikelen, kan in de meeste gevallen ook een borduring met uw logo op het textiel worden aangebracht.

Maar een gedeelte van het assortiment is exclusief bedrukking omdat deze alleen van borduring kan worden voorzien.

Een zacht, comfortabel en luxe geschenk, zo kun je een handdoek wel omschrijven. Dit relatiegeschenk hebben we in veel maten, modellen en kleuren. Ook zijn er diverse kwaliteiten van het materiaal. Van een promotie handdoek die wat dunner is maar zeer scherp geprijsd tot een zeer dikke en luxe hotelhanddoek waar je in weg zakt.

Naast normale handdoeken die het formaat hebben van de handdoek bij u thuis in de badkamer, hebben wij ook grote strandlakens en handdoeken speciaal voor de fitness en voor het golfen. Deze handdoeken hebben een speciaal formaat wat ze geschikt maakt voor de gelegenheden. Uiteraard hebben we bij alle handdoeken ook passende washandjes.

Handdoek borduren

Een deel van onze handdoeken kunnen wij voorzien van een bedrukking ( meestal op de rand), maar de meeste klanten kiezen voor een borduring. De prijs van een borduring is afhankelijk van het aantal steken en daarom kunnen wij hier geen standaard prijzen voor geven. Heeft u een idee omtrent het borduren van een handdoek, laat het ons weten, wij offreren u graag een scherpe prijs. Handdoeken bedrukken met uw logo en badhanddoeken bedrukken is echter ook mogelijk.

Handdoeken met inweving

Een heel mooie techniek om uw logo of slogan in de gehele handdoek te krijgen is inweving. Dit kan over de gehele handdoek of alleen in de boord van de handdoek.
De handdoek wordt in uw eigen 2 kleuren ( soms 3 kleuren) geweven, tijdens het weefproces wordt uw ontwerp meegeweven. Het is dus helemaal custom made naar uw wensen. Bij een all over inweving zijn de begin aantallen wat hoger maar bij bandinweving zijn kleinere oplages mogelijk. Neem voor vragen, prijzen en voorbeelden contact met ons op, we adviseren u graag.

Hoog laag reliëf inweving

Bij een reliëf inweving wordt uw ontwerp zichtbaar door hoogteverschil in de polen van de handdoek. Dit kan over de gehele zijde van een handdoek. Deze techniek wordt ook wel hoog-laag weving genoemd.

Full colour bedrukte handdoeken

Een full colour bedrukte handdoek wordt aan 1 zijde geheel voorzien van een digitale full colour print. Hierin kunt u veel kleuren en details kwijt. De polen van de handdoek zijn korter waardoor de handdoek wat platter is maar daardoor blijft de bedrukking goed zitten. Ook na wassen en drogen blijft de bedrukken mooi. Een badlaken bedrukken in fulll colour is in meerdere maten mogelijk.

Hamam doeken bedrukken

Hamamdoeken zijn van origine Turkse handdoeken die vele in de Turkse hamam worden gebruikt. De doeken zijn van dun katoen geweven waardoor ze licht in gewicht zijn en snel drogen. Ze kunnen worden gebruikt als handdoek of als pareo. De handdoeken hebben horizontale witte strepen over de gehele handdoek. De handdoeken zijn er zowel in rechthoekige vorm als in ronde vorm. Wij kunnen deze handdoeken bedrukken of van een borduring voorzien.

Promotionele handdoeken en badjassen, met borduurwerk of print. Laat de dag van uw klant of prospect beginnen met een dikke en zachte handdoek. Dit is geen voorrecht, maar een van de fundamentele menselijke behoeften. En daarom is dit een uitstekende gelegenheid voor uw promotie. In onze winkel vindt u allerlei handdoeken - van dik tot dun, groot en klein en in allerlei kleuren, wat een belangrijke factor is bij het beslissen, omdat kleuren onze stemming sterk beïnvloeden. We gebruiken overal handdoeken. Ze zijn een must have in onze badkamer, keuken, wanneer we actief zijn in sportieve activiteiten, ontspannen in een spa of op vakantie van de zon genieten.
De sleutels tot grootse promotionele cadeaus en relatiegeschenken zijn uitvoerbaarheid en uniekheid. Promotionele handdoeken, badjassen, washandjes en sporthanddoeken zullen u helpen de concurrentie weg te vegen en uw bedrijf te onderscheiden van de rest. Deze logohanddoeken zijn perfect voor een aantal industrieën - ze worden dagelijks gebruikt, ze zijn extreem duurzaam en ze zorgen voor gedenkwaardige geschenken. Toch zijn ze niet gebruikt om hun volle potentieel door uw concurrentie, waardoor u een perfect relatiegeschenk voor u hebt. Klanten, potentiële klanten en zelfs werknemers voorzien van grote strandlakens bedrukken met uw merk, comfortabele badhanddoeken en praktische sporthanddoeken en zachte badjassen waarop uw naam staat zullen de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Start hier met shoppen voor uw eigen merk handdoeken.

Val op met op maat bedrukte handdoeken met het logo van uw bedrijf.

Als u of uw klanten werken in sportartikelen, gastvrijheid, scholen, universiteiten, of gewoon graag naar het strand gaan, uw promotiecampagne kan niet mis gaan met handdoeken met uw logo. Promoot je fitnesscentrum met een sporthanddoek met logo en aangepaste zweetbanden. Of leg de handdoeken en washandjes in uw hotelkamers of B&B. Geef uw medewerkers en klanten golfhanddoeken met uw eigen logo erop voor het volgende bedrijfsgolfuitje. Of geef uw strandminnende klanten een flinke en comfortabel bedrukte strandlaken. Vier teamgeest of schooltrots met handdoeken waarop uw logo staat geborduurd en gebruik deze tijdens uw volgende sportevenement in de buitenlucht.
De schoonheid van deze promotionele handdoeken is dat ze een zeer grote afdruk gebied, wat betekent dat uw logo of boodschap zal worden gezien, zelfs van veraf. De mogelijkheden zijn eindeloos en met onze vele bedrukkings en borduringsmogelijkheden, zult u zeker een handdoek vinden voor uw promotionele campagne.
Als u begint na te denken over de voordelen van handdoeken als onderdeel van een marketing strategie, bent u snel overtuigd. Of het nu gaat om handdoeken in te zetten als vast relatiegeschenk of los weg te geven bij een evenement, onze handdoeken met uw logo erop helpen uw merk wijdverbreide naamsbekendheid te krijgen. Zodra u klaar bent met lezen, kunt u beginnen met bladeren door onze brede selectie van handdoeken, badjassen, strandlakens, washandjes en badslippers.
Bedrukte strandhanddoeken zijn wandelende billboards die tevens praktische en doordachte relatiegeschenken zijn. Handdoeken zijn ook geweldige giveaways die helpen bij het bevorderen van uw naamsbekendheid. Koop sporthanddoeken met uw logo voor uw sportieve klanten, strandlakens voor de strandliefhebbers, mooie hamamdoeken voor de saunagangers en een zachte warme badjas met opdruk voor degene die liever thuis blijft. Ook kunnen wij badslippers bedrukken. Zo kun je iedereen blij maken met een mooie relatiegeschenk.