Retourneren

Bedrukte artikelen

Wij werken er iedere dag hard aan om onze artikelen naar jouw wens te bedrukken en leveren. Al onze artikelen bedrukken of maken wij naar jullie wensen. De artikelen kunnen niet retour worden gestuurd en hebben geen zichttermijn, tenzij het artikel niet gelijk is met eerder gemaakte afspraken. Een door jouw goedgekeurde digitale proef is voor ons de leidraad in dit proces.

Onbedrukte artikelen
Indien je onbedrukte artikelen bij ons hebt besteld en betaald via de website, dan kun je deze artikelen binnen 7 dagen na ontvangst weer aan ons retourneren. De kosten van retourneren zijn voor de klant.
Het is belangrijk dat je eerst contact met ons opneemt via info@relatiegeschenk4you.nl om aan te geven dat je artikelen wilt retourneren. Wij kunnen je dan aangeven waar je de artikelen naar toe moet sturen en welke code er op het label moet. Wij zullen na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen het door jouw betaalde bedrag terugstorten.

Verkeerd product ontvangen
Het kan natuurlijk gebeuren dat wij een fout maken en je de verkeerde artikelen leveren. Indien je dus niet de producten ontvangt die wij op de orderbevestiging hebben aangegeven dan zorgen wij ervoor dat de artikelen worden teruggehaald en de goede artikelen bij je worden afgeleverd.

Fout in de bedrukking
Wanneer je bij ons bedrukte artikelen besteld krijgt je voor de bedrukking altijd een digitale drukproef ter akkoord gemaild. Indien je akkoord gaat met de drukproef dan worden de artikelen conform de drukproef bedrukt. De drukproef is dus leidend in het drukproces. Indien de bedrukking afwijkt van de drukproef dan nemen wij de artikelen terug en zullen wij nieuwe artikelen leveren. Wij kunnen helaas geen klachten over de bedrukking accepteren terwijl er geleverd is conform een goedgekeurde drukproef.

Kwaliteit product 
Voordat je bij ons een definitieve bestelling doet, kun je een onbedrukt sample bij ons bestellen.  Zo kun je de kwaliteit van het artikel beoordelen. Mocht je binnen 2 weken een bestelling plaatsen, dan worden de verzendkosten van de sample gecrediteerd. Indien de kwaliteit van de geleverde artikelen afwijkt van het sample, dan zullen wij je nieuwe artikelen leveren. 

Voor meer informatie bel of mail ons, wij staan voor je klaar. Telefoon: +31(0)546-433120 of email: info@relatiegeschenk4you.nl