Gastendoekjes bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Washand 21 x 16 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
BESTSELLER
Gastendoek budget 50 x 30 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
Gastendoekje 50 x 30 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
Gastendoek Hotel 50x30
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduring Afm: 50x30 cm, 500 gram/m2
Gastendoek 500 gr/m2
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduring in 30 kleuren verkrijgbaar
Gastendoek Bamboe/katoen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduring Afm: 30x50 cm, 600 gr/m2
Gastendoek Ultraluxe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduring Afm: 30x50 cm, 675 gr/m2
Gastendoek Organisch katoen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduring Afm: 30x50 cm, 550 gr/m2
Gastendoek Ultra luxe 50x30 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduring Afm: 30x50 cm, 675 gr/m2

Gastendoekje met logo

Een artikel dat past bij de rest van ons assortiment van handdoeken, badhanddoeken en strandlakens. De washandjes en gastendoeken. Zo kunt u een complete set samenstellen als u dat wenst. Maar ook een relatiegeschenk dat apart kan worden gegeven. En wat handig is, door zijn platte vorm en lichte gewicht kan dit artikel goed worden meegestuurd met bijvoorbeeld een mailing of actie. Dit relatiegeschenk zal zeker vaak worden gebruikt. U kunt dit mooie relatiegeschenk bedrukken met uw logo of laten voorzien van een borduring.
Kijk bij de washandjes en gastendoekjes in deze categorie naar de grote variëteit in kleuren, er is zeker iets voor u bij.

U wilt uw relaties iets passends geven maar het moet ook voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag het niet te zwaar zijn en niet te duur maar ook weer apart en origineel. Denk dan eens aan een gastendoekje met uw eigen logo er op. Daar waar een handdoek toch wat groter, zwaarder en duurder is, is een gastendoekje juist lichter, kleiner en goedkoper. Maar de gastendoekjes hebben wel dezelfde zachte en comfortabele uitstraling en het praktische gebruik.

Voor marketing en promotie doeleinden zijn de gastendoekjes en washandjes een zeer goed toepasbaar geschenk. Het is eenvoudig op te vouwen en mee te verpakken bij bijvoorbeeld uw producten, de boodschappers sparen er graag voor en kan dus prima in een premium actie en door zijn platte vorm en het lichte gewicht kan een gastendoekje of washand heel goed worden meegestuurd als gadget bij een mailing. De promotionele toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. De washandjes en gastendoekjes hebben wij in vele kleuren en meerdere kwaliteitsklassen. Relatiegeschenk4you kan de gastendoekjes of washandjes voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of reclame uiting.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample