Sporthanddoek bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Sporthanddoekje TAORU
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
SportsTowel sporthanddoek
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: 2
RPET golfhanddoek met hanger TOWGO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Drinkfles tritan met handdoek
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fitness Towel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Sporthandoekje in zakje TUKO
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fitnesshanddoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
golf handdoek Tarkyl
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard 1 kleur bedrukt Maximaal aantal drukkleuren:
Katoenen golfhanddoek HITOWGO
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Golfhanddoek met logo

Natuurlijk kunt een normale handdoek gebruiken bij het sporten, maar Relatiegeschenk4you heeft ook speciale handdoeken. Deze handdoeken zijn gericht op de fitness en golf sport. De fitnesshanddoek is wat smaller en langer dan een normale handdoek en kan dus makkelijk om de schouders worden geslagen. De golfhanddoek is voorzien van een clip, waardoor je hem makkelijk meeneemt. Een perfect relatiegeschenk voor de sporter. Relatiegeschenk4you bedrukt de handdoek met uw logo of reclame of zorgt voor een borduring met uw logo. Maak een keuze uit de vele kleuren en kwaliteiten en Relatiegeschenk4you zorgt voor de rest.

Na het werk nog even lekker een balletje slaan bij de golfclub is altijd een goede manier om te ontspannen en de werkdag van je af te laten glijden. Van deze activiteit krijg je het wel warm en dan is een handdoek wel handig om bij je te hebben. Een golfhanddoek is voorzien van een clip waardoor je de handdoek kunt vastmaken aan je golftas. Daardoor vergeet je de handdoek niet en zit deze ook niet in de weg.
Gaat u binnenkort met uw klanten of relaties een dagje golfen? Dan is een golf handdoek een zeer passend en praktisch cadeau dat goed bij de gelegenheid past.
Laat de golfhanddoek door Relatiegeschenk4you bedrukken of voorzien van een borduring met uw logo zodat uw relaties een aandenken hebben aan deze mooie dag en zich deze nog lang herinneren.

Voor de fanatieke sportschool bezoeker hebben wij fitness handdoeken. De handdoek is langer, smaller en lichter dan een gewone handdoek en kun je dus zo om je schouders slaan. Ook deze handdoeken bedrukken wij met uw bedrijfsnaam, logo of reclame. De fitness handdoek is in meerdere kleuren te bestellen.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample