strandlakensbordurenhamamdoekenstrandlakeninweven

Strandlakens bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Pareo Botari
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Pareo Donell
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
strandlaken Vedant
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 1
Pareo Lainen
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Hamamdoek gerecyceld katoen/polyester
4-6 weken vanaf 300 stuks standaard inclusief 2 kleuren afm: 100x180cm, 300 gr/m2
Hamman handdoek 140 gr/m² AGOURA
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Katoenen hamamdoek
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Afm:90x170 cm, 180 gr/m2
Oxious Hammam Towels - Promo hamamdoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Pareo en rugzak ineen Carey
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
SEAQUAL® hamamdoek 70x140cm
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Pareo Harlow
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Omslagdoek
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Strandlaken bedrukken


De zon schijnt, het is mooi weer en ook nog vakantie. Tijd om heerlijk languit op het strand liggen, met een goed boek en een lekker drankje. Wie droomt daar nu niet van?
Begin vast met dit gevoel met de strandlakens van Relatiegeschenk4you. De strandlakens zijn in een groot formaat ( tot wel 180 x 100 cm) en kunnen we bedrukken met uw logo of reclame. Het is ook mogelijk om de strandlakens van een borduring te voorzien. Een prachtig relatiegeschenk om uw waardering voor uw medewerkers uit te spreken en hen een prettige vakantie te wensen of voor trouwe relaties die u wilt bedanken voor de goede relaties van de afgelopen jaren.

Strandlakens en strandhanddoeken met logo zijn in wezen mobiele billboards. Ze kennen een enorm groot bedrukkingsgebied voor uw merk en geven uw bedrijf een langdurige promotionele waarde omdat men hier jarenlang plezier van heeft. Laat je zien op het strand of in de sauna met de strandhanddoeken van Relatiegeschenk4you. Met de keuze uit vele verschillende maten, kleuren en stijlen is er altijd een handdoek die past bij uw project. Onze hoge kwaliteit handdoeken en strandlakens zijn een geschenk dat huidige en toekomstige klanten daadwerkelijk zullen gebruiken en aan uw bedrijf zullen denken tijdens het gebruik. We hebben een verscheidenheid aan bedrukkings en bordurings mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, dus kies de handdoek die het beste past bij uw marketingplan.

Wanneer de zomer in aantocht is en iedereen een vakantie aan het uitzoeken is of al weggaat naar warme oorden, dan is een strandlaken als relatiegeschenk een schot in de roos. Maar ook tijdens de feestdagen als bijvoorbeeld Kerst is een luxe strandlaken als kerst geschenk een geliefd kerstgeschenk. De strandlakens zijn groot van formaat zodat je er helemaal op kunt liggen en lekker zacht en behaaglijk. De strandlakens zijn er in veel verschillende kleuren en verschillende kwaliteits klassen.
Omdat dit een luxe product is dat lang meegaat en niet aan kwaliteit inboet, adviseren wij om deze strandlakens te voorzien van borduring of weving met uw logo of bedrijfsnaam. Zo wordt uw logo of naam één met het strandlaken en zal deze er levenslang op blijven zitten en mooi blijven.

Er is natuurlijk heel wat te koop op het gebied van strandlakens. Wij zetten graag de diverse mogelijkheden voor u op een rij.

  1. Full colour bedrukte strandlakens. Een strandlaken dat aan 1 zijde helemaal in full colour wordt bedrukt met uw ontwerp. Deze strandlakens kennen een lage pool zodat ze digitaal in full colour geprint kunnen worden. Door de platte pool is deze handdoek licht in gewicht en sneldrogend. De handdoeken zijn gemaakt van katoen. Door het grote drukoppervlak zal uw merk zeker opvallen aan het strand of in de sauna en heeft u een maximaal bereik.

  2. Hamamdoek. Deze van oorsprong Turkse doeken zijn zowel als handdoek als pareo te gebruiken. De handdoeken zijn van geweven katoen met horizontale witte strepen en lusjes aan de uiteinden. De handdoeken zijn er rechthoekige vorm maar ook in het rond te verkrijgen. De hamamdoeken zijn te bedrukken of kunnen worden voorzien van een borduring. Sneldrogend en licht in gewicht.

  3. Handdoek met Reliëf inweving. Bij handdoeken met een relief inweving wordt er tijdens het productie proces gebruik gemaakt van hoge en lage polen van het katoen. Uw logo wordt als het ware in de handdoek geschoren. Hierdoor ontstaat verschillende hoogte en laagte verschillen waardoor uw logo naar voren komt. Een heel chique effect, dat maar in 1 kleur kan worden uitgevoerd ( in eigen PMS kleur mogelijk).

  4. Handdoek met Jaquard inweving. Bij een jacquard inweving wordt tijdens het productieproces uw eigen logo of ontwerp in de stof ingeweven. Uw logo kan over de gehele handdoek worden weergegeven. Dat geeft een maximale merkbekendheid.

  5. Handdoek met boordinweving. Bij een boordinweving wordt zoals de naam het als zegt uw logo op de boord van de handdoek ingeweven tijdens het productieproces. Op subtiele wijze komt uw logo tot uiting.

  6. Handdoek met normale borduring. Bij een 'normale' borduring wordt op een handdoek uit voorraad een borduring aangebracht. Deze borduring kan op de boord maar ook op een andere plek. De prijs van de borduring is afhankelijk van het aantal steken dat het logo nodig heeft. Des te meer steken des te hoger de prijs. Omdat de handdoek al op voorraad liggen kunnen wij deze handdoek snel leveren.


Het leven is een strand, dus omarm dat thema met onze ruime assortiment van strandhanddoeken! Of u nu een strandwinkel, hotel of reisbureau heeft met onze handdoeken komt u gelijk in de vakantiestemming. U kunt de handdoeken naar eigen wens ontwerpen en door ons laten produceren. Watersporters, zwemmers, snorkelaars, duikers, zonliefhebbers en reizigers zullen vaak genieten van uw promotionele strandhanddoek als ze deze cadeau krijgen! En deze dikke, luxe handdoeken zijn ook geweldig om thuis of in de sauna te gebruiken. Uw klanten, prospects en medewerkers zullen uw doordachte en praktische cadeau waarderen.
Een handdoek geschikt voor het strand, zwembad of sauna is een geweldige manier om een merkuiting te versterken. Elk promotioneel product dat een functie heeft, wordt keer op keer gebruikt door uw klant. Iedereen maakt dagelijks gebruik van handdoeken, zodat ze een uitstekend platform vormen om op te promoten.

Opvallende handdoeken voor het strand of het zwembad voor een blijvende herinnering. Met uw eigen logo op de strandhanddoek heeft u een prachtige relatiegeschenk en met uw eigen logo of boodschap erop kunt op een krachtige manier bouwen aan uw merknaam. Geborduurde handdoeken hebben een positieve impact met een grote afdruk gebied om een grote indruk te maken met uw merk. En die indruk duurt niet even maar jaren lang. Onze handdoeken gaan een levenlang mee. Promotionele strandhanddoeken zijn een populaire en effectieve manier van adverteren met een hoge waargenomen waarde. Uw merk krijgt maximale blootstelling wanneer men op het strand met uw handdoek flaneert. Het positieve gevoel dat men heeft bij een vakantie zal ook aan uw handdoek en naam van uw bedrijf blijven kleven. Dit is een item dat ze zullen houden voor de komende jaren. Bekijk hier onze selectie strandhanddoeken.

Omdat wij weten dat de strandlakens een zeer fraai geschenk zijn, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en doen wij u graag een passende aanbieding op basis van uw wensen. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat u 100% tevreden bent met de door u uitgezochte strandlakens en zorgt voor een voortreffelijke service.