Portemonnee, Rijbewijs & Paspoortmap

Sorteer op:
zoek
 
Sleutelétui
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
RPET-creditcardhouder Mercel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
katoenen portemonnee Fontix
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
Rijbewijs etui klein
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Rijbewijs etui met bankpashouder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Koelelement voor elke koeltas.
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Aluminium visitekaarthouder
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
RPET-portemonnee Gagox
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
100% recyclebaar koelelement
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Koeltas non-woven
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Rijbewijsetui met zilveren hoekjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
RFID creditkaarthouder Gladstone
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief graveren
Portemonnee, rijbewijsetui, paspoortmap, visitekaartjes- en creditcardhouder

In de automobielbranche en reisbranche maar ook daarbuiten zijn de portemonnees, paspoortmappen en rijbewijs etuis een fenomeen. Ze zijn er in zeer veel varianten en uitvoeringen. Van leer, skai of alcantara stof. In het groot of in het klein. Daarnaast zijn ook visitekaartjes houders en creditcard houders te bestellen bij Relatiegeschenk4you. Deze visitekaartenmapjes en creditcard houders zijn er van metaal, kunststof en stof.

Kies uit onze ruime assortiment en laat de portemonnee, het rijbewijs etui of de paspoortmap voorzien van een bedrukking of een embossing (reliëf in het materiaal) met uw logo of naam. De metalen creditcardhouders en visitekaartmapjes kunnen wij naast een bedrukking ook voorzien van een lasergravering.


Bedrukken portemonee, visitekaarthouders, paspoortmapjes en meer

Alles om je geld, papieren, betaalpassen of visitekaartjes in op te bergen. Daar vindt u in deze categorie een oplossing voor. Wij hebben de categorie verdeeld in 5 subcategorieën namelijk; Portemonnee en portefeuille, Paspoortmapjes, Rijbewijs etuis, Creditcard mapjes en visitekaarhouders. Allemaal stuk voor stuk handige opbergers waar je de genoemde artikelen netjes mee opruimt.

Wilt u uw relaties, klanten en medewerkers een relatiegeschenk geven dat praktisch is en ook vaak ter hand wordt genomen zodat zij uw naam en logo zien. Dan hebben we in deze categorie voldoende keuze.

Afhankelijk van uw doelgroep en de branche waarin u zichzelf bevindt kunt u een geschikt relatiegeschenk voor uw bedrijf uitzoeken. Als u actief bent in de automobiel branche kunnen wij ons voorstellen dat een rijbewijs etui een passend geschenk is. Voor de bedrijven actief in de recreatieve- en reis branche zijn paspoortmapjes een kado dat perfect past. Bent u een bedrijf dat te maken heeft met geld of actief in de financiële sector, wellicht is een portemonnee of creditcardhouder dan een goed idee.

De visitekaartjes mappen en houders kan elke zakenman of vrouw wel gebruiken en is dus heel breed inzetbaar. Wilt u meer weten over de producten bel of mail dan met Relatiegeschenk4you, wij helpen u graag.

De artikelen in deze categorie zijn verdeeld in een aantal subcategorieën dit zijn de volgende categorieën:
1. Portemonnee en portefeuille. Alle geldbeursjes, protemonnees en protefeuilles zijn ondergebracht in deze categorie. Van een eenvoudig beursje geschikt voor de sleutels tot aan luxe lederen billfords
2. Rijbewijsetui. Stop je rijbewijs in een nette etui en ze kan niet beschadigd raken. Ook makkelijk er weer uit te halen
3. Visitekaartjeshouders. Voor elke zakenman of vrouw een must om je visitekaartjes netjes in op te bergen . Zo geef je altijd een mooi kaartje af en het ziet er ook nog erg verzorgd uit.
4. Creditcardhouders. Veel houders om bankpassen en creditcards in op te bergen. Vele zijn voorzien van een RFID zodat uw kaarten niet geskimmed kunnen worden. Dus netjes opgeruimd en beveiligd tegen hackers.

Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse portemonnees, rijbewijzen en paspoortmappen die wij in onze collectie hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende modellen en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Samen met u gaan wij op zoek naar de artikel voor uw bedrijf of organisatie. Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Dat is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo of tekst er op. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Nadat de artikelen klaar zijn versturen wij ze naar u.