Visitekaartjeshouder bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Aluminium visitekaarthouder
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Metalen visitekaarten-etui Cornwall
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief graveren
Verchroomde visitekaarthouder
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
TIP!
Visitekaartmap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Visitekaartenhouder met logo

Het beste visitekaartje bent u natuurlijk zelf. Maar als goede tweede komen de visitekaartjes die uit de bedrukte visitekaartenhouders van Relatiegeschenk4you komen. In een RVS uitvoering of van leder(look). Met de etui gevuld met visitekaartjes kunt u gaan netwerken.

Geef uw relaties de visitekaartjeshouder als relatiegeschenk, voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Daar doet u goede zaken mee. Kijk op de site van Relatiegeschenk4you en kies de visitekaartjeshouder die u wilt laten bedrukken.
Bij de visitekaartjeshouders van roestvrijstaal is het ook mogelijk om de visitekaartjeshouders te laten graveren.

Een relatiegeschenk waar je alle zakenmannen en vrouwen, ondernemers en netwerkers blij mee maakt. Dat is een visitekaartjeshouder. In de visitekaartjes houder kunt u uw eigen visitekaartjes opbergen. Zo blijven de kaartjes netjes en schoon. Indien u op een afspraak, bijeenkomst of borrel bent en u anderen uw visitekaartje wil overhandigen pakt u er een uit de houder. Dit geeft u een professionele uitstraling.

Daarnaast hebben we ook visitekaartjes mappen waarin u de visitekaartjes, die u heeft ontvangen van anderen, kunt bewaren. In deze overzichtelijke mappen kunt u zo makkelijk de visitekaartjes weer terug vinden.

Visitekaartjeshouder bedrukken

De visitekaartjeshouder zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals skai, leer, metaal en stof. De visitekaarthouders kunnen worden bedrukt met uw eigen logo, bedrijfsnaam of reclame. De metalen visitekaartjeshouders kunnen ook worden voorzien van een lasergravering. Een lasergravering wordt niet op het artikel gedrukt maar er in gegraveerd middels een laser. Dit geeft het relatiegeschenk een geheel andere uitstraling. Een chique en verfijnde uitstraling die perfect past bij de visitekaartjeshouders.

Voor meer informatie over de visitekaartjeshouders en de visitekaartenmappen en de bedrukking daarvan kunt u contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij zijn u graag behulpzaam.

De voordelen van een visitekaartjeshouder zijn zeer divers. we benoemen de belangrijkste hieronder.
1. De visitekaartjes blijven schoon en netjes. Niets is dodelijker dan een vies visitekaartje aan iemand te moeten geven. Dan is de eerste indruk gelijk al niet goed. De uitstraling van je visitekaartje moet gelijk goed zijn. Een mooi en goed gedrukt kaartje dat netjes en schoon is.
2. Door het gebruik van een houder kom je zakelijk en professioneel over, je hebt er over nagedacht en gebruikt ze dus veel vaker. Je bent een professional.
3. Door visitekaartjeshouders weg te geven, geef je een stukje professionaliteit weg. Je klanten kunnen zichzelf nog beter presenteren.
4. Een visitekaartjeshouder kun je heel goed bedrukken of graveren, waardoor jouw naam of logo elke keer gezien zal worden.

Relatiegeschenk4you verkoopt al vele jaren visitekaartjeshouders aan bedrijven en organisaties en kan je heel goed informeren en adviseren over de diverse verschillende houders. Er zijn houders gemaakt van diverse materialen, in diverse vormen en kleuren. Daarnaast zijn er houders die we kunnen bedrukken en andere die we kunnen voorzien van een gravering. Uiteraard is het altijd mogelijk om eerst een onbedrukte sample thuis te krijgen. zo kun je de kleur en het materiaal van de visitekaartjeshouder vooraf bekijken en keuren. Als dit naar je zin is gaan we een digitale drukproef maken met jouw log of tekst. Een digitale drukproef is een voorbeeld van jouw logo op een afbeelding van het artikel. Deze
digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord. Na uw akkoord gaat het drukproces in werking. Als de visitekaartjeshouders klaar zijn sturen wij ze naar u toe.