Creditcardhouders bedrukken

Creditcardhouders bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Kaarthouder Blakbal
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Kaarthouder anti-skimming (soft case)
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
bankpashouder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Kaarthouder Habrirok
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
kaarthouder met RFID
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Memoboekje/visitekaarthouder karton
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET-creditcardhouder Habirok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Kaarthouder voor GSM
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Kaarthouder anti-skimming (hard case)
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
RPET-creditcardhouder Mercel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
RFID creditkaarthouder Gladstone
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief graveren
RFID Kaartbeschermer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1

Creditcardhouder bedrukken

Het aantal bankpassen en andere kortingspassen van bedrijven en instellingen nemen hand over hand toe. Maar waar moet je ze laten? Je portemonnee wordt er steeds dikker en onhandiger van. Los het op door een creditcardhouder weg te geven als relatiegeschenk.

In deze creditcardhouders kunnen meerdere passen worden bewaard. Wel zo overzichtelijk en handig. Uw relaties zullen er dankbaar gebruik van maken. De creditcardhouders bedrukken wij met uw naam of logo. Ook is het mogelijk om uw naam via embossing in de creditcardhouders te drukken of van lasergravering te voorzien. Vraag Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden.

Voor al uw creditcards, betaalpassen en kortingspassen hebben wij universele creditcard houders. De creditcardhouders zijn er in metaal, kunststof en stof.
We hebben creditcardhouders voor 6, 12 en zelfs meer creditcards.
De creditcardhouders worden naast een gewone portemonnee of beurs gebruikt.
Omdat het aantal pasjes steeds meer toeneemt, is het handig om alle pasjes samen te voegen in één creditcardhouder. Zo is je portemonnee een stuk lichter en handzamer.

Met het creditcardmapje of de creditcard houder in jas, tas of broekzak heb je alle passen dicht bij je en kun je deze zo pakken en gebruiken. Als relatiegeschenk is een creditcardhouder te gebruiken voor een breed publiek. De meeste mensen barsten immers van de vele pasjes.

De zakenman en zakenvrouw van deze tijd is veel onderweg en daarom worden van creditcards en andere passen veel gebruik gemaakt. Zij zullen daarom erg blij zijn met een overzichtelijke map waar alle passen in kunnen.

De creditcardhouders kunnen we bedrukken met uw naam, logo of reclame. Ook is bij de metalen creditcardhouders een lasergravering mogelijk.Het support team van Relatiegeschenk4you zal u graag meer vertellen over de creditcardhouders en de mogelijkheden van bedrukking.

Veilige creditcard en bankpashouders
Met speciale Anti-Skim technologie houdt u de moderne dief buiten de deur. Skimmen is een vorm van pasfraude, waarbij criminelen de magneetstrip van een pas kopiëren en de pincode bemachtigen op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht. Vervolgens maken de fraudeurs een kopie van de pas, samen met de pincode kunnen ze geld opnemen en betalen in binnen- en buitenland. Een complete ramp als dit dus gebeurd! Wees slim en voorkom dit gemakkelijk met het creditcardhouders met RFID technologie in de houder verwerkt. Zo kunnen de passen die in deze houder zitten niet worden geskimmed. Dat is een veilige gedachte.

Relatiegeschenk4you verkoopt al vele jaren allerlei soorten creditcardhouders en bankpashouders. In eerste instantie om de passen makkelijk op te bergen en er weer bij te pakken maar de paar jaar ook om de RFID technologie die in veel houders zit. Zo voorkom je dat je passen door moderne technologie misbruikt kunnen worden. Bij alle passen die deze technologie in de houder heeft staat dit duidelijk vermeld.
Voor de rest zien de houders er net zo uit als de gebruikelijke creditcard houders en bankpas houders.

Wilt u meer weten over onze houders of een sample ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij weten veel over de diverse artikelen en adviseren u graag voer de producten zelf, de mogelijkheden van bedrukken of de levertijden. 

Relatiegeschenk4you is een toonaangevende organisatie op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen.  Met de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan adviseren wij u graag. Als u een geschikt artikel hebt gevonden maken wij altijd een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld van het betreffende artikel met uw logo of tekst er op gemaakt. Pas als deze drukproef akkoord is bevonden door u gaan wij verder in het bestelproces. Nadat de artikelen bedrukt zijn sturen wij ze naar u op.