Schort bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
schort Vanur
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
pannenlap Kalmont
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
ovenwant Piper
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Schort nonwoven
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Ovenwant Cafar
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
RPET ovenwant Kalose
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
Katoenen koksmuts
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
ovenwant Calen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Pannenlappen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Katoenen ovenwant
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
schort Xigor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Zander ovenwant
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Schort met logo

Actief in de horeca of catering? Of ben je een echte keukenprins of barbeque fanaat? Dan komt een schort of sloof altijd van pas. Een schort of sloof is makkelijk om mee te werken, leuk om cadeau te geven. Een artikel waar je zelf gebruik van kan maken, maar wat ook een geweldig relatiegeschenk is. In combinatie met een ovenwant is het een mooie set. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat de schorten of sloven bedrukt worden met uw logo of ontwerp. Het bedrukken van de sloven en schorten kan tot 4 of 5 kleuren op de voorzijde van de sloof. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee en bespreken graag de mogelijkheden.

Zakelijk en privé te gebruiken

Een schort is een artikel die zowel zakelijk als privé wordt gebruikt. Zakelijk worden schorten en sloven gebruikt in restaurants, cafés, hotels, bars, kookstudio's en de catering. Eigenlijk in alle horeca gelegenheden. Ook bij evenementen waarbij gekookt wordt zoals bijvoorbeeld een kookworkshop of een kookdemonstratie is een schort een praktisch gebruiksartikel. Daarnaast gebruiken veel mensen thuis in de keuken een schort om vlekken en spatten op de kleding te voorkomen. Ook de ovenwanten en pannenlappen zijn veelgebruikte keukenartikelen.

Schort bedrukken

Als je buiten aan het barbecueën bent is een schort ook handig om te voorkomen dat er vetvlekken op je kleding komen. Omdat een schort of sloof zowel zakelijk als privé wordt gebruikt is het als relatiegeschenk ook tweeledig. Als onderdeel van de kleding van je eigen personeel of als relatiegeschenk aan klanten en relaties. Relatiegeschenk4you heeft een ruime keuze aan schorten en sloven. Er is veel keuze in modellen van schorten en sloven, lange en korte schorten en sloven, maar ook de kwaliteit van de stof is zeer divers om nog maar te zwijgen over de vele beschikbare kleuren.

De schorten en sloven kunnen we bedrukken met uw logo of naam, maar de meeste schorten en sloven kunnen we ook voorzien van een borduring. Informeer bij het team van Relatiegeschenk4you wat voor u de beste oplossing is, wij informeren u graag.

Hospitality

Schorten zijn het ideale relatiegeschenk voor elk bedrijf dat werkzaam is in de Food-en Hospitality-industrie. Of u nu een leverancier van eten en drinken bent, producten aan restaurants, hotels en bars levert of rechtstreeks betrokken bent bij het runnen van een food-service of daaraan gerelateerde zaken, een bedrukt schort zorgt voor de uitstraling van kwaliteit en professionaliteit ¬ voor elk personeelslid dat een schort draagt.

Voeg kleur toe

Bij Relatiegeschenk4you hebben we een breed scala aan promotionele schorten die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren met een grote keuze aan bedrukkings-en aanpassingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat schorten de identiteit van uw merk weerspiegelen.
¬ 

Bedrukte schorten voor uw bedrijf

Voor iedereen die etens-en drink artikelen verkoopt aan de voedings industrie, is het van vitaal belang om je te onderscheiden van de concurrentie. Dit is waar bedrukte promotionele cadeaus kunnen helpen. Het geven van een bedrukt schort aan klanten met een voedingsmerk dat ze verkopen, zal helpen om naamsbekendheid te bereiken, niet alleen door de persoon die het draagt, maar ook door de klant van de eindgebruiker die het eten of drinken verbruikt.¬  Als alternatief, als het uw restaurant, hotel, café of club is en u wilt dat uw werknemers een professioneel beeld van uw bedrijf uitdragen, is een schort met uw logo of naam een uitstekende keuze om dit te bereiken. U krijgt met een bedrukt schort niet alleen exposure voor uw merk, het heeft ook praktische voordelen voor uw medewerkers, doordat het hun kleding beschermt tegen potentiële vlekken en vlekken.
¬ 

Ook voor hobby koks

Doordat thuis koken en bakken steeds populairder is geworden, kunnen schorten met een logo zelfs worden gebruikt als promotionele cadeaus in het huis. Onze keuze aan merk schorten kan worden gebruikt om het bewustzijn van uw bedrijf rond het huis te vergroten. Elke thuiskok zou blij zijn om een gedrukt schort te ontvangen dat zijn eigen kleding schoon te houdt en moedigt hen aan hun passie voor het koken voort te zetten. Ons uitgebreide assortiment van bedrukte schorten bevat zelfs store barbecue schorten. Aangezien de liefde voor barbecueën in ons land groot is, zal dit praktische en stijlvolle promotionele relatiegeschenk dankbaar worden ontvangen. We bieden zelfs een reeks kinder schorten aan om beginnende chefs aan te moedigen om te helpen in de keuken. Bedrukt met uw bedrijfslogo, het is een geweldige promotionele cadeau dat elk kind en ouder zou blij zijn om te ontvangen.

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
¬ 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot¬  bedrukking, levertijden en prijzen.
¬ 

¬