Zonnebrandcreme & Handcreme

Sorteer op:
zoek
 
Zonnebrand spray 10 ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Sunscreen Cream HookUp factor 30
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Handcreme tube 25 ml Aloë Vera
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
zonnebrandcreme Cretus
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard bedrukt met 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Zonnebrand 45 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Spray stick zonnebrandcrème factor 30
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Zonnebrand spray 30 ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Spray stick zonnebrandcrème factor 30 full colour label
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Zonnebrandcrème, factor 30
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Zonnebrand lotion factor 30
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
BESTSELLER
Tube 25 ml zonnebrandcrème factor 30
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Tube 50 ml handcrème Aloë Vera
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2

Handcrème bedrukken

De verzorging van je handen is een belangrijk onderdeel van de algehele verzorging. Je handen zijn immers je visitekaartje. Want naast je gezicht zijn je handen vaak waar het eerste naar wordt gekeken. Verzorgde handen en nagels zijn een sieraad. Gebruik daarom dagelijks handcrème. Handcrème zorgt er tevens voor dat de huid niet trekkerig wordt en soepel blijft. Bij heel veel mensen zit er daarom standaard altijd een tube handcrème in jas of tas. En is er in het huishouden altijd wel meer dan 1 te vinden. Dat maakt handcrème tot een geliefd verzorgingsartikel.

Wil je dus opvallen met je bedrijf of product? Geef een tube handcrème met jouw logo of slogan er op cadeau aan je klanten en relaties. Een verzorgingsartikel dat altijd van pas komt.

Handcrème met logo

Opvallen tussen alle andere aanbieders? Geef een relatiegeschenk cadeau aan je prospects, relaties en medewerkers. Doe eens wat anders dan je concurrenten en geef een tube handcrème weg! Leuk, geliefd en verzorgend. Daarnaast zal de tube lang in het bezit blijven van degene die de tube ontvangt en zeker gebruikt worden. De tubes bevatten handcrème met aloë vera, wat de crème extra verzorgend maakt. Wij horen regelmatig dat mensen speciaal terugkomen bij onze klanten om te vragen naar nog een tube handcrème, omdat deze zo goed bevalt. De tubes en potten handcrème kunnen wij bedrukken met uw logo, naam of slogan. Zo blijft je klant zich jouw bedrijf of product herinneren.
Ook als je de handcrèmes niet weggeeft maar bijvoorbeeld wil verkopen in je salon, sportschool of spa heb je aan deze hoogwaardige crèmes een perfect product. Een mooie aanvulling op je assortiment. Je zorgt voor extra omzet mogelijkheid terwijl je klanten blij zijn dat ze dit artikel bij je kunnen kopen.

Zonnebrandcrème met logo

De hoeveelheid zonuren in Nederland neemt enorm toe, het is steeds warmer en dat maakt dat je je vaker moet insmeren om verbranding te voorkomen. Daarnaast zorgt teveel zon voor een snelle huidveroudering en dat wil natuurlijk niemand. Dagelijks insmeren met een goede SPF gaat dit tegen. Wij hebben in ons assortiment diverse zonnebrandcrèmes. Veelal klein compacte tubes of sprays die makkelijk mee te nemen zijn en eenvoudig in jas of tas passen. Dat maakt dat je nooit zonder een goede zonnebrand hoeft te zitten. Zonnebrand als relatiegeschenk is een geweldig idee. De makkelijk mee te nemen tubes en sprays zijn te bedrukken met uw logo of slogan en maakt hen daardoor een super leuk relatiegeschenk of give away. Ondersteun je zomeracties door zonnebrandcrèmes weg te geven bij je artikelen of geef ze weg aan klanten en relaties tijdens evenementen en beurzen. Je maakt met zonnebrandcrème reclame voor je eigen bedrijf of product en geeft iets functioneels en toepasselijks cadeau. Twee vliegen in één klap dus.

Zonnebrandcrème bedrukken

Omdat we diverse soorten tubes en sprays hebben en deze vaak ook in meerdere kleuren en modellen beschikbaar zijn, kunt u een model en kleur kiezen dat het beste past bij uw bedrijf of product. U stuurt vervolgens uw logo naar ons toe en wij zorgen ervoor dat uw logo op de tube of spray wordt gedrukt. Uiteraard maken wij van te voren eerst een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van de tube of spray. Zodat u weet hoe het er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef gaat het drukproces starten. Als de tubes bedrukt zijn met uw logo, tekst of slogan sturen wij ze naar u toe en kunt u ze uitdelen aan uw relaties, klanten en medewerkers.

Handcrème en zonnebrandcrème bestellen

Altijd al uw eigen lijn in verzorgingsartikelen willen hebben? Dat kan met de handcrème en zonnebrandcrème van Relatiegeschenk4you. Uw eigen logo of tekst wordt op de tubes, potten en flessen crème gedrukt. Of we bedrukken een wikkel die we om de fles of pot plakken.

Niet alleen als relatiegeschenk, maar ook als verkoop item in uw winkel. De zonnebrand crème en handcrème kunt u al in een kleine oplage bestellen, zodat u niet enorme voorraden heeft. Doet u een grote bestelling in één keer dan scheelt dat natuurlijk in de kosten. Een aantal crèmes kunnen met één kleur worden bedrukt een aantal crèmes kunnen met meerdere kleuren. Informeer bij Relatiegeschenk4you wat er allemaal mogelijk is.

Zonnebrandcrème is in de zomer een relatiegeschenk die enorm aan populariteit wint.
Door de toename van mooi weer in Nederland en doordat er steeds vaker wordt gewaarschuwd voor verbranding is een zonnebrandcrème bij buiten evenementen een welkom cadeau.

De crèmes zijn geliefd voor beurzen en (sport) evenementen die in binnen- en buitenland worden gehouden. Door de crèmes uit de delen aan relaties en klanten geef je aan dat je de gezondheid van hen belangrijk vindt. De zonnebrandcrèmes worden ook verkocht bij bijvoorbeeld sportclubs, zonnestudio's en schoonheidssalons die onder eigen naam tubes zonnebrandcrème verkopen.

Relatiegeschenk4you heeft meerdere soorten zonnebrandcrème in verschillende tubes of sticks. De tubes en sticks kunnen wij bedrukken met uw logo, naam of reclame. Naast zonnebrandcrème hebben wij ook diverse handcrèmes in ons assortiment. De handcrème is er zowel in een tube als in een pot. Natuurlijk zijn al deze crèmes voorzien van een ingrediëntenlabel. Ook de tubes en potten handcrème zullen wij naar uw wens bedrukken met uw eigen reclame uiting.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of ons assortiment? Bel of mail met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij staan voor u klaar en informeren u graag.