Massage

Sorteer op:
zoek
 
Massage warmte pads
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
hoofd massage apparaat Goonix
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
Handwarmer in hartvorm
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Gezichtsmassage Charmand
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
massage borstel Ruck
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2

Bedrukt massage apparaat

Opzij, opzij, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast. Af en toe is ontspannen noodzakelijk en dat kan met dit relatiegeschenk waar je heel ontspannen van wordt. Door de vibrerende of masserende werking van de massage apparaten zullen de spieren vanzelf zachter worden en gaan ontspannen. Er zijn massage apparaten waarmee je zelf de spieren moet masseren en massage apparaten die op een batterij werken.
Bedruk dit relaxte product met je eigen logo of tekst. Dan zul je merken dat je ontspannen klanten en prospects weer snel bij je terug komen, want dat kan niet anders met een relatiegeschenk als deze.

Laat het werk even het werk en ga even ontspannen. Door de massage apparaten van Relatiegeschenk4you bent u snel relaxt. De massageapparaten zijn er van hout, plastic en metaal. Er zijn massage apparaten waarbij u zelf moet de masserende bewegingen moet maken en apparaten die op een batterij en vanuit zichzelf bewegen.

Wanneer u uw klanten en relaties van ontspannen spieren wilt voorzien dan is een massage spin, roller of apparaat een goed idee. Even niets doen en ontspannen is de gedachte. Het is natuurlijk nog fijner wanneer je iemand kunt vinden die je wil masseren met de massage spin of roller.

Wilt u meer weten over de massageapparaten van Relatiegeschenk4you? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij weten alles van de massage apparaten en kunnen al uw vragen beantwoorden.

 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.