Schoonmaakdoekjes & Brillendoekjes

Sorteer op:
zoek
 
Zakdoekjes, 3 laags kwaliteit
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Vochtige doekjes Hygiene
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
Schoonmaak doekje Gildor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
brillendoekje Vision
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
FULL COLOUR LABEL
Pakje met 10 papieren zakdoekjes full colour label
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Microvezel schoonmaakdoekje
20 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
brillendoekje Dioptry
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Vochtige doekjes, 10 stuks
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
brillendoekje Dioptry XL RPET
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk
Microfiber schoonmaakdoekje
ca 15 werkdagen vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
brillendoekje Sight
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
brillendoekje Bisight
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Schoonmaakdoek bedrukken met opdruk

Als je iemand op zoek is naar een echt geweldig item dat u kunt gebruiken voor promotionele doeleinden of voor het weggeven aan uw gewaardeerde klanten, prospects en medewerkers, geen zorgen wij hebben een aantal geweldige opties voor u om uit. Een van deze geweldige items zijn het schoonmaakdoekjes met je bedrijfslogo. Bedrukte schoonmaakdoekjes zijn een opmerkelijke relatiegeschenk of give away. Het zal blijken dat u dit ongelooflijke item moet opnemen in uw volgende campagne. Iedereen heeft regelmatig een schoonmaakdoekje nodig voor in de keuken, voor het schoonmaken van je bril, het reinigen van glas of het schoonvegen van je beeldscherm. Als mensen ze gratis krijgen als geschenk zullen ze ze absoluut van deze doekjes gaan houden. Daarom zal blijken dat het een slimme zet is om te investeren in de reinigingsdoeken zowel voor uw bedrijf als voor de mensen die ze krijgen omdat ze er van gaan houden.

Waar zijn schoonmaakdoeken van gemaakt?

De reinigingsdoeken die wij aanbieden zijn samengesteld uit Microfibers. De microvezel is een synthetische vezel die bestaat uit verschillende, polyesters, polyamides, of een combinatie van beide met anderen. Resultaten hebben aangetoond dat deze stof wonderen doet in vergelijking met de natuurlijke stoffen.

Voordelen van schoonmaakdoeken:

De volgende voordelen van de schoonmaakdoeken maakt dat dit promotionele cadeau uw campagne zal opblazen naar een volgend niveau.
Duurzaam: De reinigingsdoeken zijn herbruikbaar en duurzaam om bedoeld om stof en viezigheid te verwijderen.
Zacht en luxueus:
De doeken zijn zeer sterk maar ook zeer zacht en zacht. Dit zorgt dat in contact met een oppervlak er geen harde lijnen of krassen op het oppervlak achterblijven.
Wasbaar:
Onze reinigingsdoeken zijn ook wasbaar dus herbruikbaar na eenmalig gebruik.

Groot drukoppervlak:
De schoonmaakdoekjes kunnen goed worden bedrukt met uw eigen logo, naam of slogan. Door het grote drukoppervlak kunt u er al uw informatie op kwijt. We hebben ook microfiber doekjes die in zijn geheel aan één zijde in full colour kunnen worden bedrukt. Dit maakt dat u er een geheel eigen ontwerp op kunt laten drukken. Zo wordt het helemaal uw eigen doekje, met uw uitstraling!
Gebruik van schoonmaakdoeken:
Deze reinigingsdoek met bedrukking kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan klusjes. Dit is kopers nummer één keuze als promotionele cadeau item. Hieronder volgen enkele van de toepassingen van de reinigingsdoek:
Spiegels en glazen:
De reinigingsdoek gebruiken om spiegels en glazen schoon te maken werkt uitzonderlijk goed. U kunt het ook gebruiken als uw glazen doek voor uw bril en zonnebril.
Reiniging:
Onze schoonmaakdoek kan worden gebruikt om schoon te maken van een aantal dingen zoals tafelbladen, vloeren, toiletten, etc. en het verwijdert op magische wijze de moeilijkste vlekken.
Afstoffen:
Een ander groot gebruik van de reinigingsdoek is het afstoffen van verschillende oppervlakken en meubels. De samenstelling van de reinigingsdoek is zodanig dat het de stofdeeltjes naar zich toe trekt en geen stofdeeltje achterlaat.
Schermen:
Alle telefoons, tablets, laptops of computerscherm moeten worden gereinigd van tijd tot tijd, de microvezel reiniging doek is de beste keuze die helpt om uw schermen prachtig schoon te maken en laat geen stof of krassen achter. We hebben zelfs custom made screen saver doekjes.
Voordelen van het gebruik van schoonmaakdoeken als relatiegeschenk:
Met behulp van schoonmaakdoek als uw relatiegeschenk kan u uw promotie de boost geven die u wenst. Het grote succes van dit ligt in het feit dat zal blijken dat de schoonmaakdoeken van groot nut zijn voor uw klanten, prospects en medewerkers, en wanneer ze zullen worden gebruikt zal het logo van uw bedrijf tot zijn recht voor hun ogen en hen herinneren aan uw merk. Zo vergeten ze uw naam niet meer.
Een ander groot voordeel is dat ze herbruikbaar zijn en dat je ze niet hoeft weg te gooien na eenmalig gebruik. Je hoeft ze alleen maar te wassen en je hebt weer een gloednieuwe reinigingsdoek om mee aan de slag te gaan. Dat gezegd hebbende, doordat ze herbruikbaar zijn zijn de doekjes milieu vrinedelijker dan doekjes die je na één keer weer weggooit.

Als u van plan bent om schoonmaakdoekjes als uw volgende promotie-item te gebruiken dan kunt u kiezen uit diverse modellen, kleuren en materialenWij kunnen de doeken bedrukken met uw lgo er groot op, hoe groter het logo, des te beter zichtbaar.. Boom! Het zal een centrale rol spelen in uw algehele marketing strategie.

Wat bieden wij ?

Als u op zoek bent naar schoonmaakdoekjes die u kunt bedrukken met uw eigen logo, tekst of slogan als cadeau-item voor uw volgende promotiecampagne dan hebben we een breed scala aan hoogwaardige schoonmaakdoeken voor u. Wij bieden een heleboel opties, variërend in verschillende kleuren, kwaliteit en maten om tegemoet te komen aan al uw behoeften.
Daarnaast voorzien wij u van schoonmaakdoeken naar keuze met uw merk of bedrijfslogo om in al uw promotionele behoeften te voorzien. U kunt het ontwerp, de kleur, de grootte van de reinigingsdoek die bij uw merk hoort selecteren. Nadat u de bovengenoemde functies hebt gekozen, kunt u eenvoudig aangeven wat u wilt toevoegen naast het logo. Bedrijven en organisaties kiezen meestal een slogan die definieert waar hun bedrijf voor staat.
Als u hulp nodig heeft of niet zeker weet wat u gaat kiezen, wij staan u graag terzijde met raad en daad. Bijvoorbeeld als u een bedrukt touchscreens doek wilt maken en niet zeker weet hoe het juiste ontwerp en details te kiezen dan zijn we u graag tot uw dienst. Wij zijn hier om het u en uw bedrijf makkelijk te maken in al uw promotionele en marketing inspanningen.