Make-up tassen & Toilettassen

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
make-up tas Iriam
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
toilet tas Fergi
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
make-up tas Losut
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
Beautytas Plumok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
make-up tas Plumok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
make-up tas Darak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
make-up tasje Britney
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Make up tas Roger
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Toilettas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Beautytas Adams Fairtrade
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Katoenen etui/toilettas met rits
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Fairtrade katoenen toilettas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Make-up tas of toilettas bedrukken

Met een make-up tas of toilettas kom je altijd en overal verzorgd over. Stop wat basis spullen in een make-up tas en stop deze in je handtas, dan zit je niet zonder. De make-up tassen hebben een spiegel, dus even snel je make-up bijwerken is zo gebeurd. Daarnaast hebben we ook ruime toilettassen voor zowel mannen als vrouwen. De meeste toilettassen zijn voorzien van veel vakken en sommigen hebben zelfs een ophanghaal. Een toilettas voor onderweg, op reis of vakantie, is een ideaal relatiegeschenk. Zowel de make-up tas als de toilettas kunnen we bedrukken.
Laat uw naam en logo nog beter uitkomen en zet deze op de tas. Een relatiegeschenk voor de verzorgde vrouw en man.

Voor veel dames is een make-up tas onontbeerlijk in hun handtas of thuis bij de kaptafel of in de badkamer. Alle soorten make-up en verzorgings artikelen kunnen in het tasje worden opgeborgen. Zo heb je in één tasje alle producten die je vaak gebruikt bij elkaar.
Wat is nu het voordeel voor een bedrijf of organisatie om deze tasjes te voorzien van hun logo of naam? Wanneer u zelf make-up of verzorgings artikelen verkoopt, dan kunt u het tasje gebruiken om een set van verzorgings artikelen in samen te stellen en te verkopen. Ook bij aankoop van producten vanaf een bepaald bedrag kan het tasje kado worden gegeven. Wanneer u als bedrijf verzorgings artikelen weggeeft tijdens een evenement ( denk bijvoorbeeld aan een zonnebrandcreme en lippenbalsem tijdens een bedrijfs golftoernooi) dan geeft dat net wat leuker weg in een klein make-up tasje.
Daarnaast worden de tasjes ook voor ander doeleinden gebruikt.

De toilettassen zijn groter dan de make-up tassen en een kado voor zowel dames als heren. Een toilettas wordt meegenomen op vakantie of op reis, maar ook vaak thuis in de badkamer gebruikt.

Voordelen van de toilettassen als relatiegeschenk
Een make-up tas of toilettas weggeven als relatiegeschenk wat zijn er de voordelen van? Wij geven u hieronder de belangrijkste voordelen van deze artikelen als promotioneel artikel of relatiegeschenk.
1. Bij een breed publiek inzetbaar en voor veel doeleinden geschikt. Een make-up tas cadeau doen voor de dames op valentijnsdag of bij bij elke bestelling in uw bedrijf. Een fraaie toilettas voor man en vrouw bij elke geboekte reis of als cadeau bij een jubileum,
2. Goed te bedrukken. Doordat het materiaal vlak is en vrij groot is er voldoende ruimte om uw naam of logo op de stof te drukken. Zo ziet iedereen direct uw naam en weten ze van wie ze de tas hebben gekregen.
3. Scherp geprijsd. Deze artikelen komen in heel veel maten, kleuren en prijzen. Van een goedkoop compact make-up tasje tot een luxe toilettas. Wat u zoekt hebben wij.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.