geslaagdenhoedexamenhoedexamenhoed

Voortgezet onderwijs, MBO, HBO en Universiteiten

Sorteer op:
zoek
 
Mailing liniaal 4 schalen 150 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
boekenlegger Bomler
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Dun vergrootglas model 'creditcard'.
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Mailing liniaal 4 schalen 300 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Kauwgum 6 st. in blister
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
led lamp sleutelhanger Industrial
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Geo driehoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Rond click clack blik 45 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Memoboekje/visitekaarthouder karton
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Ronde magneet
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
antistress ball Kick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
antistress bal Gotin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1

Relatiegeschenken voor middelbare scholen, MBO, HBO en universiteiten

Het schooljaar gaat binnenkort weer van start en studenten (samen met hun ouders) zullen de scholen en universiteiten overspoelen voor oriëntaties en open dagen. Het is een gedenkwaardige tijd vol spanning en het is het perfecte moment om de stijl en uitstraling van de school te laten zien en om eerstejaars te verwelkomen en voormalige studenten, zoals hun ouders, te interesseren voor alle veranderingen die de school in de tijd heeft ondergaan. Uiteraard zet je als school je beste beentje voor en probeer je een goede indruk te maken bij de aankomende studenten. Deze goede indruk wil je ook met ze meegeven naar huis zodat ze er later met elkaar nog over zullen praten. Dit doe je door onder andere een fraai goodiebag mee te geven waarin naast de folders en informatie over de school ook wat leuke zaken zitten die de student zullen aanspreken en die hij of zij zal gaan gebruiken. Zo blijf je in de gedachten van de student en is de kans groter dat ze jopuw school zullen kiezen om verder te gaan studeren.

Relatiegeschenk bedrukken

Maar wat geef je dan weg aan de studenten? Ten eerste zorg je natuurlijk voor een goed tas waar alle informatie in kan. Ten tweede moet je er altijd voor zorgen dat je de artikelen bedrukt met de naam en/of slogan van je school of universiteit. Zo zien ze je naam elke keer weer voorbij komen en worden ze herinnerd aan jullie school of universiteit. Een bedrukt relatiegeschenk heeft veel meer impact dan een onbedrukt relatiegeschenk.
Hieronder geven wij een aantal suggesties voor relatiegeschenken die perfect zijn om weg te geven aan scholieren en studenten.
Promotionele producten voor scholen moeten een mix zijn van de klassiekers en trendy nieuwe items.
Technologie en nostalgie hebben vooral de afgelopen jaren een sleutelrol gespeeld in de manier waarop marketeers en organisaties merkpromoties plannen.
Hier zijn een aantal ideeën voor uw campagne die een mix is van klassiekers aller tijden, evenals coole nieuwe aanpasbare stijlartikelen die voldoen aan de behoefte aan plezier en functionaliteit.
1. Pennen en potloden
Niet verwonderlijk dat nummer één op onze school pennen en potloden zijn. Er is zoveel om van te houden bij het schrijven van instrumenten als het gaat om het op de markt brengen van je school of universiteit.
Ten eerste is er een pen of potlood voor elk budget. Goedkope promotionele pennen en potloden zijn ideaal voor het werven,conferenties en het opslaan in de voorraadkast.Als je een speciale gelegenheid, evenement of jubileum herdenkt, waarom ga je dan niet voor een luxer exemplaar?
Er zijn ook school promotionele items van de pen en potlood variëteit voor elke gelegenheid. Wil je nieuwe medewerkers verwelkomen in het team? Een bedrukte pen in een geschenkdoos is altijd een doordacht gebaar. Wilt u de frontoffice op voorraad hebben met logo pennen? Je wilt iets goedkoops dat je niet erg vindt dat mensen meenemen (en hey, dat betekent dat de naam van je school rondgaat!).

2. Tassen
Een andere must-voor elke school zijn tassen. Tassen gaan hand in hand met scholen, omdat er altijd boeken, papieren en benodigdheden zijn om rond de school of campus te sjouwen.
Bedrukte rugzakken zijn ideaal om te verkopen in campuswinkels, vooral gericht op nieuwe studenten die enthousiast zijn om hun schoollogo of mascotte te vertegenwoordigen.
Katoenen schoudertassen zijn perfecte reclame dragersen promotie items als het gaat om oriëntatie geschenken. Studenten krijgen dan genoeg papieren om in te stoppen en zullen de nuttige weggeefactie waarderen.

3. Mokken
Studenten hebben koffie nodig en zullen het geweldig vinden om deze benzine voor hun lijf te drinken uit een koffiemok met de naam van hun school of universiteit er op.

4. Stressbal
Een trendy, functioneel speelgoed dat nuttig is voor de angstige student. Deze stressverlichtende kracht is ook verspreid over veel kantoren en creatieve bureaus omdat bewezen is dat ze effectief zijn.

5. Lanyard of keycord
Een artikel dat zijn nut wel heeft bewezen. Hang je ID kaart of schoolpas aan de Keycord en je hebt deze altijd bij de hand.

6. Powerbank
Lichtgewicht, compacte back up batterij voor Tablet en Smartphone. Een essentieel dagelijks gebruiksartikel voor de drukke student. Een zeer gewild prmotioneel artikel of relatiegeschenk.

7. USB stick

Voor het opslaan van documenten, foto's en video's. Zo heb je alle belangrijke informatie altijd bij je. Zeer handig voor de student die ook onderweg, thuis of op andere plekken wil werken of informatie op meerdere tablets en laptops heeft staan.

8. Drinkflessen

Makkelijk om zelf te vullen en overal mee naar toe te nemen. De bidon of drinkfles. Daarnaast ook duurzaam omdat je deze elke keer weer kunt gebruiken en goedkoop omdat je geen dure drank in de kantine hoeft te kopen.

Relatiegeschenken voor studenten en universiteiten

Het zou niet verrassend moeten zijn waarom promotionele producten voor studenten en universiteiten behoorlijk populair zijn, omdat ze veel dingen vertegenwoordigen, waaronder loyaliteit, uitmuntendheid, eenheid, trots en ook een heleboel plezier. Perfecte momenten voor relatiegeschenken met uw schoollogo's zijn:
  • Start van een nieuw schooljaar/semester
  • Afstuderen
  • Open dagen
  • Fondsenwervingsactiviteiten, schooljubilea, grote schoolevenementen
  • Bij wedstrijden en interuniversitaire toernooien
  • Vergaderingen

Relatiegeschenk4you heeft een zeer ruim assortiment aan relatiegeschenken voor heel veel doelgroepen. Speciaal voor middelbare scholen, MBO en HBO opleidingen en universiteiten hebben we een aparte categorie opgezet waar we alle interessante relatiegeschenken en promotionele artikelen en weggevertjes hebben samengevoegd. .
Daarnaast is het ook mogelijk om speciaal voor uw organisatie artikelen custom made te laten maken. Neem contact op met ons salesteam voor al uw vragen en wensen. Wij helpen u graag om de perfecte relatiegeschenken voor uw school te vinden