Â

Basisonderwijs en Kinderopvang

Sorteer op:
zoek
 
set van vier potloden Tynie
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
puntenslijper Spiked
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
houten liniaal ThreeO
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Kleurpotlodenset Minnie
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
boekenlegger Hundy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fluitje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
liniaal Simler
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fluitje met safetykoord
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Magneet 40x40 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
JoJo 50 mm afgerond
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Magneet Ø 40 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Ronde mintdispenser
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Relatiegeschenk en weggevertjes voor Basisonderwijs en Kinderopvang

Verwelkom nieuwe leerlingen in het basisonderwijs of de kinderopvang met een leuk geschenk van uw organisatie. Het staat gastvrij, mensen vinden het prachtig om iets te krijgen, ze zullen het gaan gebruiken en je maakt reclame voor je eigen organisatie. Ook tijdens andere momenten in het jaar is het leuk om een geschenk met uw logo of naam erop weg te geven aan de kinderen. Wat te denken van open dagen, verjaardagen, vakanties, jubilea en als schoolverlaters cadeau

Daarnaast kun je de onze artikelen natuurlijk ook toevoegen aan het gebruikelijke lesmateriaal op school zoals bijvoorbeeld, pennen, potloden, etuis, linialen en meer of bij de kinderopvang aan spelletjes, slabbers, tasjes etc. Allemaal artikelen die je dagelijks kunt gebruiken. Ook hebben we heel veel mooie geschenken voor de leraren en ondersteuning als blijk van waardering.

Wij hebben een aantal belangrijke momenten voor je op een rij gezet met diverse leuk cadeau suggesties. Want op wat voor een school of kinderopvang je ook werkzaam bent iedereen is altijd op zoek naar een grappig, handig en betaalbaar geschenk die geschikt zijn voor meerdere evenementen of momenten op school. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze producten? Neem contact op met ons vriendelijke en ervaren salesteam zij helpen u graag.

  1. Open dagen, eerste schooldag of oriëntatiedagen
  2. Schoolvakanties
  3. Schoolverlaters/Groep 8


Open dagen, eerste schooldag of oriëntatiedagen

De eerste klap is een daalder waard is een oud gezegde, of anders gezegd Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Allemaal waarheden als een koe. Zorg dat ouders en kinderen bij een open dag een positieve indruk krijgen van uw school of kinderopvang. Natuurlijk doet iedereen extra zijn best de school of kinderopvang zo goed mogelijk te presenteren. Een cadeautje krijgen is natuurlijk de kers op de taart en zorgt ervoor dat de naam van uw organisatie nog lang in het gezichtsveld van ouders en kind blijven en dat de naam in hun geheugen blijft hangen. Ook als je voor het eerst naar school of opvang gaat is sit een spannende dag voor kind en ouders. Hoe leuk is het als je welkom wordt geheten met enkele leuke presentjes die je aan het eind van de dag vol trots mee naar huis mag nemen. Dat breekt toch het ijs.

Als je deze geschenken bedrukt met het logo van je school of kinderopvang maak je er een persoonlijk cadeau van en zullen ze je naam nog vaak zien. De kinderen ontwikkelen een binding met school of opvang en zullen trots zijn om de producten te gebruiken.

Wat te denken voor een set met kleurpotloden, kinderspeelgoed zoals schuifpuzzel, bidon, pet en tas. Of een etui met liniaal en potlood en gum.

Schoolvakanties

Als de vakantietijd weer aanbreekt zijn kinderen zijn energiek, vol leven en kattenkwaad. Ze rennen rond, ze maken veel lawaai. Ze willen dingen die hen op de been houden. Vlak voor de schoolvakantie vinden er vaak veel evenementen plaats, zoals laatste schooldagen, met schminken, verhalen vertellen, springkastelen en meer. De kinderopvang locaties organiseren spelletjes middagen en doen poppenkast voor jonge kinderen en zingen kinderliedjes voor baby’s en peuters. Wat is er dan leuker om de kinderen een cadeautje te kunnen bieden om mee naar huis te nemen. Zo hebben ze een mooi aandenken aan de dag en kunnen ze er tijdens de vakantie ook nog mee spelen. We doen de volgende suggesties voor goedkope cadeautjes voor kinderen:

1. Frisbees
2. Fluitjes
3. zonnebril
4. Pet
5. Tijdelijke tattoo
6. Schmink
7. Jojo
8. Spelletje
9. Viltstiften
10. Kleurboek

Schoolverlaters/Groep 8

En dan zijn ze ineens 11 of 12 jaar en zitten ze in groep 8 en gaan de school of opvang verlaten. Wat is de tijd snel gegaan. Ze staan op het punt de wereld verder te verkennen en afscheid te nemen van de basisschool of kinderopvang. Voor de meesten is dit een drukke tijd waarin veel gebeurd en er veel nieuwe indrukken zijn en nieuwe stappen worden gezet jaar. Er zijn veel evenementen die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden. Echter, binnen een paar jaar, zullen de meeste mensen zich hun dagen op de basisschool of opvang herinneren met een beetje nostalgie. Daarom is het hebben van een jaar- of klassengeschenk een geweldige beloning voor een succesvolle schoolcarrière.

Hier zijn verschillende artikelen die een fraai afscheidcadeau vormen. Wat te denken van een luxe pen die ze kunnen gebruiken bij hun volgende school, fraai gegraveerd met uw naam erop of een lieve laatste woorden. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden als cadeau mogelijk wij denken graag met u mee.

Bedrukken van de artikelen

De artikelen in de categorie onderwijs bedrukken wij graag met uw eigen logo, ontwerp of opdruk. U levert ons uw ontwerp aan en wij maken voor u eerst een digitale drukproef. Nadat deze drukproef klaar is mailen wij deze drukproef naar u ter akkoord. Na uw akkoord gaat het drukproces in werking.

Snel en makkelijk

Bij Relatiegeschenk4you kunt u snel en makkelijk producten bestellen. U maakt een keuze uit ons assortiment, besteld deze en stuurt ons uw logo. Wij maken dan een digitale drukproef en na uw akkoord hierop gaat het drukproces in werking. Wanneer de artikelen klaar zijn worden zij bij u afgeleverd.


Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren