Koeltassen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
TOPPER
koeltas Tivex
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
koeltas Tradan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
koeltas Nipex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Koeltas voor 6 blikjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Spectrum koeltas voor 6 blikjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
koeltas Coolcan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Koeltas Aspen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Koeltas voor 6 blikjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Papieren lunchtas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Koeltas papier voor 6 blikjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
koeltas Fridrate
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Rechthoekige koeltas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5

Koeltas bedrukken

Het is eindelijk mooi weer, laten we op stap gaan. Wie zorgt ervoor de broodjes en wie voor de drankjes? Nu kunt u die mooie¬ koeltas¬ of koelbox laten zien die u heeft gekregen. Een complete¬ koelbox¬ in diverse varianten en kleuren zijn een uniek¬ relatiegeschenk.

Wij hebben compacte koeltassen geschikt voor 4 of 6 blikjes, koeltassen voor flessen, koeltassen aan een hengsel en grote koelboxen met aparte compartimenten. Wij kunnen de koeltassen bedrukken met uw logo of reclame.

Uw¬ logo¬ zal door het grote oppervlak van de box goed tot zijn recht komen. Tot 4 of 5 kleuren¬ bedrukken¬ van de koeltas is mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de vele mogelijkheden van dit zomerse artikel.

Bedrukte koelbox

Een koeltas of koelbox is in de zomer een uitermate handig artikel. Kleine koeltassen voor in de auto of in de fietstas en grotere koelboxen om mee te nemen naar het strand of naar het zwembad. De koeltas zorgt ervoor dat het eten en drinken dat in de koeltas zit lekker koud blijft. Ook als het buiten erg warm is. En juist als buiten de temperatuur oploopt is een koud drankje uit de koelbox heerlijk.

Maar ook brood, snacks en fruit blijven lekker koel. Wilt u het ijskoud bewaren dan is het verstandig om een extra koelelement erbij in te doen. Omdat dit zomerse artikel zo praktisch is in het gebruik is een koeltas ook een leuk relatiegeschenk.

Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment in koeltassen en koelboxen. De koeltassen zijn er in vele maten, modellen, en kleuren. Met en zonder schouderriem. In grote en in kleine varianten. Met aparte compartimenten en met 1 vak. Ook zijn er koeltassen die gecombineerd worden met andere functies. Bijvoorbeeld een gevulde koeltas met bestek en borden. Een picknick koeltas dus. Of een rugzak koeltas. De categorieën zijn verdeeld in goedkope koeltassen, snel te leveren koeltassen en luxe koeltassen.¬ 

Eigenlijk hebben we koeltassen en koelboxen te kust en te keur. Ga er dus maar even voor zitten en kies een koeltas naar uw wens. Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij informeren u graag over de bedrukkingsmogelijkheden en meer.
¬ 

Koeltas met logo

Een koeltas is een relatiegeschenk waar je in de zomer goede sier mee maakt bij je klanten, relaties en medewerkers. Als de temperatuur stijgt wordt de behoeft aan een koele verfrissing groter. Dan is een koeltas heel handig om drinken en eten vers en koel te houden. Daarnaast kunnen er geen insecten of dieren bij die je koeltas plunderen voordat je er zelf wat uit wil halen. Een koeltas gebruik je niet alleen voor een gezellig lunch in het park of voor een dagje naar het strand, ook voor onderweg in de auto of naar je werk is een koeltas heel handig. Alle etenswaren en drinken blijven koel en de handige koeltas kun je zo meenemen aan het hengsel. Ook voor naar school is de koeltas heel functioneel. Appeltje, boterham en flesje drinken in de handige compacte koeltas en je hebt tijdens de pauzes een lekkere maaltijd.¬ 
Omdat de koeltas zo veelzijdig en handig is, is dit een heel leuk relatiegeschenk of give away. De koeltas zal vaak gebruikt worden en dat maakt dat jouw naam of logo ook vaak wordt gezien. De koeltas met reclame van jouw bedrijf. Een koeltas of koelbox kun je bedrukken met een tekst, logo of naam, ook is alle drie tegelijk mogelijk. Wij kunnen een groot gedeelte van de koeltassen tot en met in full colour bedrukken. Ook kan er op verschillende gedeeltes van de koeltas worden gedrukt. Denk bijvoorbeeld aan de bovenzijde ( flap) van de koeltas, voorzijde of een zijkant. Er is van alles mogelijk.

We kennen een aantal verschillende modellen koeltassen.
Flessen koeltas
Dit is een koeltas die smal en hoog is en geschikt voor 1,5 liter flessen. Er zijn koeltassen voor 1 fles maar ook koeltassen die ruimte hebben voor meerdere koeltassen.
Blikjes koeltas
Dit vierkant of rechthoekige model koeltas is erg populair. Er kunnen 6 blikjes in van 0,33 cl. Door het handige formaat wordt deze koeltas veel gebruikt en niet alleen voor blikjes maar voor bijvoorbeeld een lunchtrommel, fruit en flesje drinken. De koeltas past in veel schooltassen, rugtassen en meer. Zo kun je hem altijd meenemen.
Familiekoeltas
Dit is een grote koeltas geschikt om mee te nemen tijdens een dagje uit, wanneer je voor meerdere personen eten en drinken nodig hebt. Stevig en ruim en vaak met een schouderhengsel dus makkelijk over de schouder te dragen.
Fietskoeltas
Een koeltas die speciaal gemaakt is om vast te maken aan het stuur van de fiets. Vaak zitten er extra vakken in zodat je ook de telefoon en portemonnee er in kwijt kan. Makkelijk van de fiets af te halen en dan ook te gebruiken als schoudertas.
Rugzak koeltas
Koeltas in de vorm van een rugzak die je makkelijk op je rug kunt bevestigen. De koeltassen zijn er in eenvoudige modellen die stevige nylon koorden hebben en tassen die wat luxer zijn en banden hebben om om te hangen.
Picknick koeltas
Een zeer fraaie koeltas die heel¬  luxe al uitgevoerd is met een servies aan de binnenzijde. Deze 2 persoons of 4 persoons koeltassen zijn een echt relatiegeschenk van hoog niveau. Naast het al aanwezige servies en bestek is er nog voldoende ruimte voor eten en drinken. Zo kun je picknicken in stijl.

Wij hebben de koeltassen onderverdeeld in 3 categorieën:
1. Snelle koeltassen. Deze koeltassen kennen een korte levertijd en kunnen we daardoor bedrukt en al snel bij u afleveren. Erg makkelijk als u maar weinig tijd heeft voordat u ze nodig heeft.
2. Goedkope koeltassen. De naam zegt het al, hierin staan alle koeltassen die heel voordelig geprijsd zijn. Goed en goedkoop en ook nog bedrukt ook, wat wil je nog meer.
3. Luxe koeltassen. Zoek je een luxere koeltas of een koeltas met meerdere functies en mogelijkheden, kijk dan in deze categorie¬ 


Wil je meer weten van onze koeltassen of heb je speciale wensen? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij weten alles over koeltassen en de mogelijkheden van bedrukken. Daarnaast hebben zij up to date levertijden.¬ 

¬