Kauwgom

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Kauwgum 6 st. in blister
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Kauwgum 12 st. in blister
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Sportlife Kauwgom 6 pack
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Sportlife Kauwgom 12 pack
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made kauwgum CreaChew 12
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk
Sportlife Kauwgom 12 pack met enkele flap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Sportlife Kauwgom 12 pack met visitekaart
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Kauwgom bedrukken

Als u zich zorgen maakt over wat u als relatiegeschenkartikel moet gebruiken of als u niet kunt beslissen wat u in uw volgende promotiecampagne wilt investeren, dan heeft u veel geluk, want we hebben alle middelen om uw marketingproblemen op te lossen. Als u nu denkt aan een pakje kauwgom met uw logo erop, is dat een vrij gemakkelijke manier om uw promoties te doen. Zoals we al zeiden, het suggereert niet dat je te veel probeert, maar een bedrukte kauwgom kan zijn werk moeiteloos doen en de aandacht van mensen trekken naar het logo van ons bedrijf met alle details erop. Het is een briljant idee om een   pakje kauwgom met uw logo te gebruiken, want het is iets waar mensen, ongeacht hun leeftijdsgroep, dol op zijn.

Waarom zou u investeren in pakjes kauwgom met logo als relatiegeschenk?

Nu, als je het niet zeker weet en je afvraagt   wat een pakje kauwgom voor je kan doen. Goed! Mijn vriend, je hebt geen idee wat dit kleine ding kan doen. Een pakje kauwgom met logo van uw merk of bedrijf erop is het beste voor naamsbekendheid en het bereiken van een maximaal aantal mensen, ongeacht hun leeftijd. Om het label pakkend en opvallend te maken, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken, want we bieden u geweldige opties voor maatwerk die erop gericht zijn het de meest aantrekkelijke verpakking te maken. En natuurlijk zullen mensen die van kauwgom houden het meest genieten van je cadeau. Bijna iedereen zal blij zijn met een snoepje dat een frisse adem.

Voordelige manier van marketing:

Een andere goede reden om een   pakje kauwgom te gebruiken voor de promotie van merken of bedrijven, is dat het je niet veel zal kosten. Het is een heel eenvoudige, kosteneffectieve en budgetvriendelijke manier om uw marketing en promoties een boost te geven. Als je een zeer effectief en even geweldig cadeau wilt toevoegen voor je promoties, maar je hebt een laag budget, dan zijn snoepjes de perfecte keuze voor jou. We hebben een breed scala aan verschillende kauwgommen voor onze gewaardeerde klanten, zodat ze kunnen kiezen.
Het beste als relatiegeschenk:
Kauwgom met een bepaalde smaak, vorm, kleur, textuur, is iets dat een eeuwige herinnering bij bijna iedereen achterlaat. Elke keer dat iemand zich de smaak van uw promotionele snoep herinnert, komt er een flashback van de verpakking van de kauwgom in hun hoofd en dat van het logo van uw bedrijf voorbij.
 
Opvallend en aantrekkelijk cadeau:
Een ander voordeel van het gebruik van kauwgom als promotionele winst, is dat het uw artikel onderscheidt van de massa en een aantrekkelijk cadeau is. Het is bijna zeker dat iedereen een favoriete kauwgom heeft waar ze van houden. Als mensen zouden kiezen tussen kauwgom en andere dingen, zullen ze natuurlijk kauwgom kiezen. Het blijkt uit het feit dat mensen graag op kauwgom kauwen.
Kauwgom bedrukken als bedankje:
Een geweldige manier om bedankjes te sturen in de vorm van een promotieartikel kan kauwgom zijn. Het kan een liefste gebaar blijken te zijn in de ogen van uw klanten, klanten en werknemers, aangezien iedereen dol is op kauwgom. Op deze manier kunt u een blijk van waardering van uw bedrijf sturen in de vorm van een pakje kauwgom bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Het werkt magisch goed.

Effectieve reclame- en marketingstrategie:

Het gebruik van bedrukte kauwgom zal een geweldige marketing-, reclame- en promotiestrategie blijken te zijn en als we dit zeggen, menen we het en staan   we hier achter. De gedachte erachter is dat niemand een pakje kauwgom echt als een marketingproduct ziet, maar meer als een blijk van waardering en liefde. Dat is de reden waarom deze kleine kauwgom zo effectief zijn om onze boodschap over de hele linie te sturen zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Wie houdt er uiteindelijk niet van gratis lekkere kauwgom?
Perfect voor alle evenementen:
Het beste van het gebruik van kauwgom als promotiemiddel is dat ze geschikt zijn voor alle grote of kleine evenementen en evenzo voor alle doelgroepen. Als je een groot evenement of tentoonstelling hebt met mensen die uit alle delen van de wereld komen, dan is kauwgom met je logo's erop het meest geniale idee voor de promotie en marketing van je bedrijf. Een ander opmerkelijk aspect is dat het een nogal subtiele benadering is voor promoties, maar toch wonderen doet.
 

Welke verpakkingen bieden we aan?

Als u ervoor kiest om een   pakje bedrukte kauwgom te gebruiken als onderdeel van uw marketingstrategie, dan hebben we veel soorten kauwgom om uit te kiezen. Nadat het je is gelukt om de perfecte kauwgom voor jezelf te kiezen, is het volgende waar je je zorgen over moet maken, na te denken over de perfecte verpakking met je logo van de kauwgom.

Bij Relatiegeschenk4you hebben we sjablonen in huis waarop u uw ontwerp kunt maken. Denk dan aan uw logo, bedrijfsnaam of slogan, eigenlijk kun je er alles wel op kwijt. Dit kan in de kleuren die u wenst. Wij bedrukken de verpakking in full colour dus leef je uit qua ontwerp.  Wilt u van een bepaald artikel de sjabloon ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij sturen u deze graag toe.
Mocht u er niet uitkomen onze ervaren salesteam staat klaar om u hulp en advies te geven.