Puzzels bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
schuifpuzzel Melanie
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
puzzel Spinalis
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Puzzelboekje
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 125 stuks standaard inclusief full colour opdruk bedrukt met je eigen ontwerp
Kinder puzzelboekje
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 125 stuks standaard inclusief full colour opdruk bedrukt met je eigen ontwerp
Schuifpuzzel vierkant 75x75 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
schuifpuzzel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Schuifpuzzel 75x90 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Schuifpuzzel vierkant full colour
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Schuifpuzzel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Schuifpuzzel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
TIP!
Geduldspelletjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Schuifpuzzel Full colour
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Puzzel als relatiegeschenk

De puzzels bij Relatiegeschenk4you zijn schuifpuzzels en bouw puzzels die in een handzaam formaat worden geleverd. Daarnaast hebben we ook diverse denkspellen en kaartspellen. Relatiegeschenken waarbij jong en oud hun creativiteit kwijt kunnen.

Het leuke is dat we de puzzels en spellen kunnen bedrukken met uw logo of ontwerp. De puzzels bestaan zelfs uit stukjes die zijn opgebouwd uit uw logo of ontwerp. Door de goed puzzelstukjes bij elkaar te schuiven ontstaat uw beeldmerk.
De puzzelaar zit de met de neus bovenop uw reclame-uiting.

Bestel uw puzzels en spellen bij Relatiegeschenk4you

Een kaartje leggen met uw eigen pak kaarten of een puzzel in elkaar zetten waaruit uw logo als oplossing komt? Onmogelijk of onbetaalbaar? Niet bij Relatiegeschenk4you. Wij hebben een breed aanbod in puzzels en spellen die als relatiegeschenk of promotie artikel kunnen worden ingezet. Het assortiment bevat onder andere schuifpuzzels, geduldspelletjes, kaartspellen en bordspellen. Voor elke doelgroep of gelegenheid is er dus wel een spel of puzzel.

Wilt u uw nieuwe logo onder de aandacht brengen? Dan is een schuifpuzzel waar uw logo groot staat afgedrukt en die als puzzel dient een perfect relatiegeschenk. Gaat uw doelgroep binnenkort op vakantie, dan zijn de sets van diverse bordspellen of geduldspellen leuk om mee te geven. Voor de studenten die van een potje poker houden hebben we de pokersets en wil je het simpel houden dan kan iedereen uit de voeten met stokjes van Mikado.

Bent u er nog niet uit welk spel of puzzel u wilt of wat het beste aansluit bij uw bedrijf of doelgroep? Laat u dan vrijblijvend informeren door de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij geven u de ins en outs van de spellen en puzzels, zodat u goed geïnformeerd een beslissing kunt nemen. Zo wordt dit een leuk spelletje om te spelen.
Puzzel bedrukken
Wie kan deze onweerstaanbare puzzels van Relatiegeschenk4you weerstaan! Laat uw klanten zien dat u het antwoord bent op hun behoeften met logopuzzels. Draai en plaag hun hersenen met puzzels en spellen met uw logo er op. Van eenvoudige schuifpuzzels tot ingwikkelde breinbrekers, we hebben de juiste raadselachtige promoties voor al je klanten. Als ze het volgende stuk van de puzzel vinden, nemen ze nota van je bedrukte logo op je bedrijfspuzzels. Je logo puzzelstukjes komen zo samen. Puzzels en spelletjes zijn een hele leuke giveaway die zorgt veel plezier en vreugde. En een moeilijke puzzel stimuleert de hersenen. Onze slimme, kleurrijke breinbrekers zijn volledig onweerstaanbaar!

 

Relatiegeschenk spel

Zet de "fun" om in "functioneel" met een promotionele product strategie. Het bedrukken van uw logo op een van deze producten is een geweldige manier om te pronken met uw speelse kant. Stel uw creativiteit tentoon op conferenties en evenementen met deze eenvoudige gespreksstarters. Met bedrukte spellen en puzzels hebben voorbijgangers een reden om te stoppen!
Zet wat breinbrekers en damborden in de kantine. Geef individuele puzzels en games aan elke werknemer of aan de afdeling op kantoor. Legpuzzels en desktopgames kunnen de productiviteit op kantoor verhogen. Deze relatiegeschenken bevorderen gezonde pauzes van het werk, terwijl de geest blijft werken. Bovendien verbeter je je reputatie bij klanten en medewerkers met deze doordachte extraatjes.

Promotionele puzzels

Daag je ontvangers uit interactieve puzzels en breinbrekers. We hebben klassieke spellen zoals Domino en Mikado in ons assortiment die wel allemaal kunnen bedrukken met het logo van uw bedrijf of organisatie. Puzzels die helemaal zijn aangepast met uw ontwerp zijn uitstekende relatiegeschenken of hand-outs voor studenten, omdat ze de geest stimuleren en je interactie met de ontvanger krijgt door middel van uw uiting op de puzzel. Als u mensen aan het denken wilt zetten over uw merk, organisatie of product dan is ons assortiment promotionele puzzels iets voor u.
Wij bedrukken de puzzel op vakkundige wijze met uw logo. Zo krijgt u een geheel eigen relatiegeschenk waar uw bedrijf zeker tevreden over zal zijn.
Wanneer u uw puzzel voor een specifieke gebeurtenis selecteert, is het een goed idee om het type persoon te overwegen dat de puzzel ontvangt. Een kind kan meer geïnteresseerd zijn in een schuifpuzzel spel in plaats van een Mikado spel. Een tiener kan breinbreker weer aantrekkelijker vinden. Kies een spel of puzzel met een passend moeilijkheidsgraad voor je doelgroep. Een puzzel is precies goed als de ontvanger deze kan oplossen maar er wel wat moeite voor moet doen, dan heb je een product dat zeer zal worden gewaardeerd door de ontvanger.
Een promotionele puzzel is een fysiek interactief spel dat perfect is als give away of een relatiegeschenk. Een puzzel gaat meestal een element van het oplossen van problemen en interactief plezier. Wij leveren onze puzzels compleet met uw logo of ontwerp er op gedrukt.

Bordspel bedrukken

Spellen en puzzels hoeven niet per se moeilijk te zijn. Zolang ze interactief en spannend zijn, kan dat alles zijn wat nodig is om je merk te laten opvallenHoud er ook rekening mee bordspellen meestal samen worden gedaan worden. Dus zolang je spel leuk en aantrekkelijk is hoeft een bordspel niet al te moeilijk te zijn. De fun zit vaak in simpele en eenvoudige spellen.

Gelegenheden waar spellen en puzzels perfect zijn

Spellen en Puzzels zijn het perfecte relatiegeschenk voor;
  • Jonge Kinderen
  • Jonge volwassenen
  • Conferentiegasten
  • Oriëntatiedagen voor studenten
  • Bewustmakingscampagnes
  • Liefdadigheidsevenementen
  • Tentoonstellingen en expo's
  • Introductie van een nieuw product


Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wil zien hoe uw logo of ontwerp er uit zal zien op de puzzel of het spel. Daarom maken wij altijd van te voren een digitale drukproef van uw ontwerp op een afbeelding van het spel of de puzzel. Pas wanneer u hierover tevreden bent gaat het in productie.
Neem dus gerust de tijd om ene mooi spel of puzzel uit te zoeken en wij zorgen voor een perfecte bedrukking.