Notitieboeken bedrukken

Sorteer op:

Notitieboekje met logo

Waar je vroeger met een grote map onder je arm liep, is het tegenwoordig veel makkelijker, je gebruikt je telefoon, tablet en een notitieboekje erbij. Je zou bijna denken dat we alleen nog maar typen in plaats van te schrijven, maar niets is minder waar. De verkoop van pennen als relatiegeschenk staat al die jaren nog op de onbetwiste eerste plaats. Ondanks alle nieuwe middelen waarmee we kunnen communiceren, blijven we gelukkig ook gewoon schrijven met een pen. alleen kun je er nu voor kiezen om bij veel schrijfwerk dit te vervangen door een laptop of tablet. Maar voor alle kleine aantekeningen, notities, overleggen en meer gebruiken we vaak nog gewoon pen en papier. De notitieboekjes en notitieblokken in ons assortiment zijn dan ook perfect voor dit soort gelegenheden. Ze zijn klein en compact, makkelijk mee te nemen en stevig.

Bedrukte notitieboekjes

We hebben notitieboekjes waar de pen al bij in zit en notitieboekjes zonder pen. Met gelinieerde vellen en blanco vellen. Ook in de maten, modellen en kleuren zijn veel mogelijkheden. Het is ook mogelijk om de notitieboekjes helemaal custom made te laten maken. Dat gaat van alleen de kaft in full colour met uw eigen ontwerp te laten bedrukken tot aan de blaadjes, wel of geen pen lus, wel of geen elastieken sluiting en meer. De boeken zijn dus helemaal naar uw eigen wensen te maken.

Wij hebben de notitieboeken in 3 categorieën opgedeeld. Dit zijn de volgende sub categorieën:
1. Goedkope notitieboeken. De Goede en goedkope notitieboeken staan in deze categorie vermeld. U hebt ze in vele verschillende maten, kleuren en materialen.
2. Notitieboek A5. Het meest verkochte formaat. Dat groot genoeg is als volwaardig notitieboek maar ook klein genoeg om overal in te passe en makkelijk mee te nemen is
3. Snelle notitieboeken. Een boek snel nodig? Kijk dan hier. Deze notitieboeken zijn met bedrukking snel te leveren.

Neem op je gemak een kijkje in de categorie en laat je verrassen door de ruime collectie en scherpe prijzen. Advies nodig? Bel of mail met Relatiegeschenk4you, wij adviseren u graag en zorgen dat u het voor u perfecte notitieboekje of het notitieblok uitkiest.

Over ons
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

 

zoek
 
memoblok met sticky notes Ronux
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
Recycled notitieboek A6 met pen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
notitieboek Ecocard
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
notitieboek Kine
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Eco notitieboek.
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
notitieboek Kinelin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Notitieboekje A7 met pen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
notitieblok Anak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Notitieboekje met een smile
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Notitieboekje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Notitieboek Eco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Notitieboekje met memoblaadjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2