Notitieboeken A5

Sorteer op:

Notitieboek A5 met logo

Zonder meer het populairste formaat van notitieboek. Groot genoeg om als aantekeningenboek te fungeren, met voldoende pagina's en klein genoeg om makkelijk mee te nemen in jas of tas. Omdat notitieboeken zo populair en veelgebruikt zijn is het assortiment zeer ruim. Het A5 formaat wordt daarbij het meest gekozen en niet zonder reden.

A5 notitieboek bedrukken

Wanneer je dus notitieboeken in A5 formaat nodig hebt kun je kiezen uit een groot aantal boekjes. Het begint al bij het materiaal van de buitenkant; pu leer, stof, karton, hout en zelfs kurk. Het kaft materiaal bepaald ook de mogelijkheden van bedrukken. Blinddrukken of graveren kan namelijk niet op alle soorten materiaal. Ook zijn er boekjes die full colour kunnen worden bedrukt. Bij de binnenkant kun je kiezen uit verschillende soorten papier en ook voor extra's als lintjes om pagina's te markeren, pennenlussen en elastiek om het notitieboek mee af te sluiten. Keuze te over om het perfecte boek te zoeken die past bij jullie evenement, bedrijf of doel.

Wilt u de boeken eerst zelf bekijken voordat u een keuze maakt. Dat kan door een onbedrukte sample te bestellen. Zo kun je materiaal, formaat en kleuren eerst bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. Uiteraard helpen wij u graag bij de keuzen en informeren u over de bedrukkings mogelijkheden.
 

Voordelen en pluspunten van het gebruik van bedrukte notitieboekjes:
Een bedrukt notitieboek is niet slechts een notitieboekje, maar met een legitieme bedrukking met het logo van uw organisatie kan het veranderen in een relatiegeschenk. Een bedrukt notitieboek als speciaal item kan een krachtig instrument zijn om uw organisatie of bedrijf vooruit te helpen. Het is duidelijk aan de manier waarop ze zijn gebruikt door een breed scala aan organisaties en verenigingen en het heeft ze zeker voordelen opgeleverd. Hierna volgen enkele van de redenen waarom u grondig zou moeten investeren in deze bedrukte notitieboeken bij uw volgende promotionele campagne en zakelijke schenkingen.
Super betaalbaar relatiegeschenk:
Iets dat de moeite waard is om dankbaar voor te zijn aan het gebruik van bedrukte notitieboekjes met logo's, is dat ze ongelooflijk efficiënt zijn. Goedkope notitieboekjes met uw logo zijn echt de minst dure relatiegeschenkartikelen die u tegen een redelijk redelijke prijs kunt hebben en ze kunnen net zo nuttig zijn als een relatiegeschenk dat een grote rol gaat spelen in uw reclameactiviteiten.
Handig cadeau:
Het gebruik van bedrukte notitieboekjes wordt uiteindelijk productief en belangrijk, omdat ze mensen zullen helpen bij het onthouden van uw afbeelding telkens wanneer ze het notitieboek gebruiken om iets op te krabbelen of om een €‹€‹takenlijst of een boodschappenlijst te maken en ze zullen worden blootgesteld aan uw logo die er op gedrukt is. Daardoor worden zelfs deze notebooks op de lange termijn zo belangrijk.
Goed voor uw merkimago:
Een andere rechtvaardiging voor het gebruik van deze exclusief bedrukte notitieboeken die nuttig zijn voor de promotie van uw organisatie, is dat deze u helpen bij het opbouwen van een positief beeld voor uw imago. U kunt besluiten om de omslagen van deze notitieboeken te laten bedrukken met uw ontwerp die een goed beeld van uw merk of organisatie kunnen opleveren.Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.
 

zoek
 
Gerecycled A5 notitieboekje met gelinieerde pagina's
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
A5 schrift met pen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Notitieboek A5 80 pag
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Notitieboekje (A5), incl. balpen.
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
A5-notitieboek van PU met FSC-pagina's
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk
A5 kurk notitieboek met pen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
notitie boek Neyla
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
RPET-notitieboekje Felbook A5
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
Pocket Notebook A5
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
notitie boek Zubar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
A5 notitieboekje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
A5 notitieboekje Cuxhaven
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk