Notitieboeken goedkoop

Sorteer op:

Notitieboek goedkoop bedrukken

Onderscheidende promotionele producten hoeven niet veel te kosten. Bij Relatiegeschenk4you hebben we een grote selectie goedkope en goede notitieboeken en schrijfblokken zowel aantrekkelijk als betaalbaar zijn. Laat je logo, tekst of slogan op deze notitieboeken bedrukken of blinddrukken. Deze voordelig geprijsde producten zien er geweldig uit met jullie branding en zijn een item dat iedereen kan gebruiken. Bestel de bedrukte notitieboeken voor jullie volgende promotie.

Als je op zoek bent naar de beste bedrukte notitieboeken in bulk, ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden eco-vriendelijke gerecycelde notitieboeken, handige goedkope kleine notitieboeken A5 notitieboeken en A6 notitieboekjes. Er is uitgebreide selectie van scherp geprijsde boekjes. We hebben notitieboeken in vele kleuren, vormen, maten, stijlen, materialen, texturen en decoraties.

We weten dat promotionele notitieboekjes niet de meest exotische, boeiende of belangrijke onderwerpen in de wereld zijn. Maar ze zijn wel enorm handig en komen vaak van pas.  Door de grote hoeveelheid en verscheidenheid aan notitie boekjes kan er uit heel veel worden gekozen en zit er altijd een model bij dat bij jullie bedrijf of organisatie past. Ook zijn de notitieboeken breed inzetbaar. Voor elke doelgroep is er wel een notitieboek die past bij hun omstandigheden. Of ze nu worden gebruikt op het werk, als boodschappenlijstjes makers of worden bewaard als een dagboek voor privé-gedachten, ze zullen dagelijks jouw merk of slogan laten zien en dus reclame maken voor jouw merk of bedrijf.

Voordelen van de notitieboekjes als promotioneel artikel of relatiegeschenk.
Hieronder beschrijven wij de belangrijkste voordelen van de goedkope notitieboeken.
1. Breed inzetbaar. De notitieboekjes zijn voor veel doelgroepen geschikt. Denk aan scholieren en studenten, maar ook voor op kantoor of op reis. Overal kun je de handige boekjes inzetten en gebruiken.
2. Makkelijk mee te nemen. Door het kleine formaat van de boekjes passen ze in elke jas of tas.
3. Opvallend te bedrukken. We bedrukken de voorkant ( kaft van het boekje) zo ziet iedereen jouw logo of bedrijfsnaam. Hier valt niet aan te ontkomen.
4. Goed en goedkoop. De boekjes kennen een hele goed prijs/kwaliteitverhouding

De bedrukkingsmogelijkheden en posities zijn ook legio. Afhankelijk van de ondergrond kunnen we zelfs full colour drukken of blinddrukken op het boekje. De uitstraling van een boekje kan hierdoor helemaal veranderen en echt jullie notitieboekje worden. Uiteraard informeren wij jullie graag over de mogelijkheden. Van te voren maken wij altijd een digitale drukproef zodat je ziet hoe jouw merk op een boekje komt. Pas na jullie akkoord op de digitale drukproef start het productieproces.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.
Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
 
zoek
 
Recycled notitieboek A6 met pen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
notitieboek Ecocard
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
notitieboek Kine
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Eco notitieboek.
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
notitieboek Kinelin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Notitieboekje A7 met pen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
notitieblok Anak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Notitieboekje met een smile
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Notitieboekje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Notitieboek Eco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Notitieboekje met memoblaadjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Notitieboekje A6 80 pag
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1