Bekers bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Matte PP beker 300ml FESTA LARGE
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Herbruikbare mok 300 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Maatbeker 2cl en 4cl
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met gravering
Koffieglas met handvat Vardez 180 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Koffieglas met handvat Vardez 300 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
PP beker met siliconen deksel ASTORIA
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Mok York 250ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Mok Tallinn 180ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
RVS beker 350ml BONGO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Mok Bern 250ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
sport fles Burdis
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
Gerecyclede PP beker 300 ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Mok bedrukken

Een relatiegeschenk waarmee u zowel mannen als vrouwen, jong en oud blij mee maakt. Want een een koffie mok, chocolade beker of theeglas wordt in ieder huishouden, op elk kantoor en in elke fabriek gebruikt. Door het gladde oppervlak komt een logo of tekst mooi over. We hebben mokken en bekers van keramiek, hard plastic en metaal. In vele kleuren met of zonder bijpassende lepel. Ze zijn er zelfs in metallic kleuren, zeer cool. De mokken en bekers kunnen we tot 4 of 5 kleuren bedrukken en we kunnen ze ook ook vaatwasmachine bestendig bedrukken.

Met een assortiment aan keramieken mokken, porseleinen kopjes, glazen van echt glas en bekers van aardewerk is er voldoende keuze om koffie, thee en chocolademelk mee te drinken. De mokken en bekers zijn in diverse kleuren en varianten te bestellen. Zo zijn er grote mokken met veel inhoud en charmante espresso kopjes. Daarnaast zijn er mokken waarbij ook een passende keramieken lepel bij wordt geleverd. Door de uitgebreide keuze aan mokken en bekers is er altijd een mok die past bij uw bedrijf of organisatie.

Mok met logo

Bijna al onze mokken, kopjes, glazen en bekers kunnen we voorzien van een bedrukking. Deze bedrukking kunnen we centraal op de mok plaatsen. De bedrukking kan vanaf een kleur tot in full colour worden aangebracht. Daarnaast kunnen we een aantal mokken ook voorzien van sublimatiedruk. Deze druk kan in zijn geheel op de mok van oor tot oor worden gedrukt. Extra veel drukoppervlak dus op deze mokken. Door de bekers en mokken te bedrukken met een transferdruk blijft de bedrukking ook tijdens de afwas goed op de beker zitten. Neem contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you voor meer informatie over de mokken en bekers.

Mok als relatiegeschenk
Een mok als relatiegeschenk weggeven is een geschenk dat overal met enthousiasme zal worden ontvangen. Aan een mok als relatiegeschenk of als promotioneel artikel zitten vele voordelen. De diverse voordelen van een mok of beker als relatiegeschenk benoemen wij hieronder graag voor u.¬ ¬ 
1. Een mok of beker¬  is een dagelijks gebruiksartikel. Elk mens heeft dagelijks vloeistof nodig om in leven te blijven en meestal vinden we dat ook helemaal niet erg. Warme koffie, thee of chocolademelk of een grote mok melk gaan er altijd wel in. Dit artikel zal elke dag worden gebruikt door de mensen die de mok ontvangen.
2. Breed publiek. Zoals hierboven al beschereven heeft elk mens dagelijks vloeistof nodig. Dat maakt ook dat een mok inzetbaar is voor een heel breed publiek.
3. Zeer goed te bedrukken. De buitenzijde van een mok die je altijd zit kun je heel goed bedrukken. Mokken zijn er in veel maten, modellen,materialen en kleuren. zo kies je ene mok die past bij je eigen bedijf of organisatie. Je kunt de mok verder afmkane door er je eigen tekst, logo of zelfs foto op te laten drukken. Dat maakt de mok tot een echte eyecatcher en daarmee val je op tussen de andere relatiegeschenken.
4. De keuze is reuze. Je hoeft niet alleen meer te gaan voor een mok van keramiek, we hebben ze ook gemaakt van metaal, stevig kunststof of een duurzaam model van bijvoorbeeld bamboe of koffievezel¬ .
5. Niet duur. De mokken kennen een lange levensduur en zullen tot in lengte van tijd worden gebruikt. Dat afgezet tegen de diverse opvallende bedrukkingsmogelijkheden enm de prijs, maakt een mok niet duur als relatiegeschenk.
Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.

video