Mokken bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
papieren beker Papcap S
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
papieren beker Papcap M
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Matte PP beker 300ml FESTA LARGE
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Gerecycled PP beker 300ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Herbruikbare mok 300 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Herbruikbare PP mok 300 ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Maatbeker 2cl en 4cl
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met gravering
Klassieke mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bahia mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Geglazuurde mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
PP beker met siliconen deksel ASTORIA
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Mok York 250ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Bekers bedrukken

Niet alleen in de horeca, bij evenementen en concerten, maar ook in kantines van veel bedrijven en verenigingen worden er jaarlijks duizenden glazen, bekers en mokken verbruikt. Uit veiligheidsoverwegingen wordt gebruik gemaakt van plastic of kartonnen glazen en bekers, in koffieautomaten vind je niet anders. Daarnaast zijn er luxere mokken van keramiek voor thuis of op kantoor en thermobekers voor onderweg. Door deze glazen, bekers en mokken te bedrukken met uw logo geeft u dit relatiegeschenk een eigen gezicht.

In deze categorie bevinden zich een aantal zeer uiteenlopende mokken en bekers. Mokken, kopjes, glazen en bekers van keramiek en glas die een zeer aantrekkelijk relatiegeschenk zijn of worden gebruikt in het bedrijf of de organisatie zelf. Ook in de horeca worden deze mokken en kopjes toegepast. Daarnaast zien we dat deze mokken en bekers ook worden verkocht in winkels als eigen merk of om reclame te maken met een eigen lijn.

Daarnaast zijn er ook plastic en kartonnen bekers die in grote aantallen worden verkocht. Het betreft hier weggooi bekers die vooral bij evenementen zoals beurzen en concerten worden ingezet. Of voor koffiezetautomaten in grote bedrijven.
Daarnaast zijn er ook nog hard plastic bekers die langer meegaan en ook nog eens onverwoestbaar zijn.
Het afgelopen jaar is er bij de hard plastic mokken een nieuwe variant bij gekomen, namelijk de groene variant. Mokken gemaakt van tarwestro en plastic met elkaar vermengd. Dat maakt de mokken veel milieuvriendelijker en dat is een hele goede ontwikkeling.

De mokken en bekers kunnen wij bedrukken met een bedrukking naar eigen wens. Bij keramieken mokken kan dit met een opdruk die ook geschikt is voor de vaatwasmachine. De meeste mokken en bekers zijn in meerdere kleuren te bedrukken. Vraag uw contactpersoon bij Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden voor het bedrukken van glazen, mokken en bekers.

De bekers en mokken hebben wij ondergebracht in meerdere categorieën. Deze categorieën zijn als volgt ingedeeld:
1. Goedkope mokken en bekers. De bekers en mokken die scherp geprijsd zijn en voor een heel interessant bedrag door ons worden aangeboden. Uiteraard met bedrukking zoals u van ons gewend bent. Wilt u een mooie mok of beker met uw logo er op maar niet te veel geld kwijt zijn, dan moet u hier een kijkje nemen.
2. Mokken en bekers. Hier vindt u alle andere mokken en bekers. ER is een heel ruim assortiment aan bekers en mokken. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, van diverse materialen gemaakt en ook met diverse inhoudsmaten. Ook zijn er mokken met bijvoorbeeld een lepel, of een krijtmok waarop u wat kunt schrijven en wat te denken van een mok waar bij warme vloeistof in de mok een mooie afbeelding verschijnt met uw logo. Het kan allemaal.
3. Kunststof mokken en bekers. Mokken en bekers die gemaakt zijn van hard en zacht plastic. Voor eenmalig gebruik maar ook voor veelvuldig gebruik. De keuze is aan u.
4. Kartonnen bekers. Wij hebben kartonnen bekers met en zonder deksel. DE kartonnen bekers met deksel kun je gebruiken als coffee to go mok op het station of bij een koffietentje. De kartonnen bekers zonder deksel worden gebruikt bijde koffieautomaten op kantoren en in fabrieken.


video