Mokken bedrukken goedkoop

Sorteer op:
zoek
 
Gerecycled PP beker 300ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Herbruikbare PP mok 300 ml
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Klassieke mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bahia mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Geglazuurde mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Mok York 250ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Bogota mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Mok Tallinn 180ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
beker Redisha
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Mok Bern 250ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
BESTSELLER
sublimatie mok Throusub
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
metalen mok Bastic
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 8

Goedkope mokken bedrukken

Als je op zoek bent naar een leuke mok, kom je al snel in een oerwoud van vele modellen, kleuren, inhoudsmaten en drukmogelijkheden. Bij het ene model kan dit en bij de andere kan dat. Hoe maak je nu een goede keuze?
Ten eerste adviseren wij je goed na te denken over het doel, de doelgroep en het budget dat je hebt. Dan ga je namelijk vanzelf al selecteren.

Mok bedrukken

Er zit namelijk best wat verschil in de basisprijs van de mokken en ook in de mogelijkheden van bedrukken. Een tampondruk bijvoorbeeld is een goedkoop soort bedrukking en is tot 500 keer vaatwasbestendig. Een keramische druk is duurder maar kan tot 2000 keer in de vaatwasser. Tegenwoordig is het ook mogelijk om het logo in de mok te laten graveren. Meestal is hiervan echter het drukoppervlak kleiner.

Ook het aantal drukkleuren is van belang. Meestal geldt, des te meer kleuren, des te duurder de mok wordt. Dat geldt echter niet voor sublimatie druk. Deze druk wordt altijd in full colour uitgevoerd en is helemaal niet zo duur. Nadeel is dat het niet op elk model mok mogelijk is.

Zoals je ziet is er dus veel keuze en veel mogelijk. In deze categorie hebben we de scherp geprijsde mokken in ons assortiment neergezet. Heb je specifieke wensen of een bepaald aantal drukkleuren en beperkt budget? Bel of mail ons met je wensen en wij gaan op zoek naar de mok die zowel aan je wensen en budget voldoet.

De meeste budget mokken zijn hebben een inhoud van ca 300 ml. Dit zijn van die lekkere grote mokken waar je met beide handen om heen kunt, zodat deze snel warm worden als de mok gevuld is met een warme drank. Stevig, met voldoende inhoud en veel ruimte om te bedrukken. Bij het bedrukken van een mok wordt standaard als eerste links van het oor gedrukt. Om dat de meeste mensen rechts zijn pakken ze de mok met hun rechterhand vast en dan kijk je naar de zijde links van het oor. Dat is dus de meest geziene plek en daar drukken wij je logo of slogan. Bij een aantal mokken is het ook mogelijk de mok rondom te drukken. Dan heb je helemaal de ruimte en kun je zowel links als rechts van het oor drukken of juist midden in, wat jij wilt. 

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample

video