Aluminium bidons

Sorteer op:
zoek
 
bidon Henzo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
BESTSELLER
Oregon drinkfles met karabijnhaak
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
Aluminium drinkfles 400 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
sport fles Mento XL
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Aluminium drinkfles 400 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Pacific drinkfles met karabijnhaak
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
fles Tukel
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
Metalen drinkfles met karabijnhaak
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
Aluminium drinkfles 600ml NAPIER
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Metalen bidon in zilver, blauw of rood
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
Metalen drinkfles met karabijnhaak
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
Aluminium bidon Charlotte
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief graveren

Aluminium bidon bedrukken

Stevig, licht en met een strakke uitstraling. Zo omschrijf je een aluminium bidon het best. De drinkfles is gemaakt van lichtgewicht aluminium dat een sterk materiaal is en door zijn glimmende metallic vormgeving komt dit uw logo extra te goede. Daarnaast blijft een drankje lekker lang koel in de aluminium bidon. De metalen bidons zijn stevig en hebben een stoer uiterlijk.

De aluminium bidons zijn in vele verschillende kleuren beschikbaar. Ook zijn er diverse maten en modellen waaruit je kunt kiezen.

Metalen bidon met logo
Een metalen bidon heeft een aantal belangrijke voordelen die het tot een heel fraai relatiegeschenk maken voor uw bedrijf of organisatie. Wij vertellen u graag wat deze voordelen zijn.
1. Een metalen bidon heeft een luxe uitstraling. Een bidon gemaakt van metaal geeft het glimmende of juist matte uitstraling aan de bidon. Dat maakt de bidon gelijk een stuk luxer. Ook krijgt de metalen bidon een stoere look als deze is voorzien van een grote schroefdop of karabijnhaak.
2. Een metalen bidon is heel stevig. Het materiaal is licht van gewicht maar ijzersterk. Dat maakt dat de bidon niet kapot te krijgen is
3. Koelende functie. Een metalen bidon of fles houd de koelte een hele tijd vast, waardoor je drankje langer fris blijft.
4. Extra bedrukkings opties. Een metalen drinkfles kun je bedrukken met uw logo , naam of slogan maar je kunt ze ook laten graveren. En dat is heel erg fraai. Wan t zo krijgt de fles weer een hele andere uitstraling

Uw logo of tekst kunnen wij in de meeste gevallen zowel horizontaal als verticaal op de drinkfles drukken. Ook is het in veel gevallen mogelijk om uw logo op de bidon te laten graveren. Een gravering geeft weer een heel andere uitstraling aan een aluminium bidon dan een bedrukking. Aan u de keus wat het beste past bij de doelgroep of uw bedrijf.

Uiteraard staat Relatiegeschenk4you voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en te informeren over prijzen, levertijden, bedrukkingsmogelijkheden en meer. Neem contact met ons op via info@relatiegeschenk4you.nl of bel met ons op telefoonnummer: 0546-433120

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

video