Bidon bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
sport fles Iskan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
BESTSELLER
Bidon 500 Basic
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bidon 500 Design
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fles Dinsak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
100% recyclebare drinkfles
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Sportfles Bio basis 500ml basic
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
sport fles Dumont
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
BESTSELLER
Bidon 750 Basic
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bidon 750 Design
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
sport bottle Mento
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
bidon Henzo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Bidon 750 ml
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Bidons bedrukken

Als je actief in het leven staat en regelmatig sport, weet je dat het goed is om veel te drinken. Zeker wanneer je veel zweet en veel vocht verliest. Vul een drinkfles met water of een andere drank en neem deze mee. Zo voorkom je uitdroging. Dit relatiegeschenk wordt veel ingezet bij (sport)evenementen, door sportclubs of door organisaties die graag geassocieerd worden met sportief gedrag.

Drinkfles bedrukken

In deze categorie vind u vele bidons en drinkflessen met en zonder een drinktuit. De bidons en drinkflessen zijn er zowel van aluminium als van kunststof en met verschillende maten aan inhoud. Relatiegeschenk4you voorziet de bidon of drinkfles van uw keuze met een bedrukking met uw logo of reclame uiting.
Een bidon of drinkfles als relatiegeschenk weggeven is niet alleen geschikt voor sportclubs, sportscholen of sport gerelateerd organisaties. Sterker nog, wij verkopen de bidons vaker aan bedrijven en organisaties die niets met sport te maken hebben. Deze bedrijven organiseren een evenement waarbij ze de deelnemers graag een drinkfles willen geven die ze zelf kunnen vullen en waar hun bedrijfsnaam op gedrukt staat.

Deze evenementen zijn aan de ene kant vaak sportief van aard (hardloopwedstrijd, vierdaagse, ) maar daarnaast worden de bidon met logo ook uitgedeeld bij beurzen die niets met sport te maken hebben.

Bidon met logo

De bedrijven die wel sport gerelateerd zijn gebruiken de bidons vaak om te verkopen onder eigen naam. Dit past vaak bij de andere sportartikelen die zie ook bedrukt met eigen logo verkopen. Sportclubs verkopen de drinkflessen en bidons met logo vaak om de clubkas te spekken en zo allerlei activiteiten mogelijk te maken. Een sport fles of bidon is dus inzetbaar op elk gebied en voor vele doeleinden. Wij zorgen er uiteraard voor dat wij uw bidons bedrukken naar uw wensen.

Goedkope drinkflessen

Op zoek naar een leuke give away voor een evenement en niet al te veel budget? Kijk dan in de categorie Goedkope bidons en drinkflessen. Een plastic drinkfles is geschikt voor een hele brede doelgroep, kun je ook na het evenement gebruiken en je kunt ze heel mooi bedrukken met uw eigen ontwerp, logo of slogan.

De bidons zijn er in veel kleuren en bij een aantal kun je zelf een kleuren combinatie maken van deksel, houder en nippel. Stel je logo bestaat uit de kleuren rood, wit en blauw dan kun je bijvoorbeeld voor een rode deksel gaan met blauwe drinknippel en witte houder. Zo maak je van de bidon een uniek cadeau dat helemaal naar eigen wensen wordt samengesteld en we zullen de drinkfles bedrukken met logo. Of je de bidon nu weggeeft aan kinderen, tieners of volwassenen iedereen kan hem wel gebruiken en is blij om deze cadeau te krijgen.


Materiaal van de bidons en drinkflessen

Naast de plastic bidons die veel worden gebruikt voor sportevenementen, is er nog een hele andere markt voor de kwalitatief wat betere aluminium- en glazen waterflessen of drinkflessen gemaakt van ander stevig materiaal. De waterfles voor de forens, student, scholier, harde werker of mensen die veel onderweg zijn. Zij nemen een fles mee voor tijdens de pauze bijvoorbeeld. Pakjes drinken zijn slecht voor het milieu en steeds meer mensen houden daar rekening mee. Zelf drinken meenemen is ook nog eens goedkoper.

Omdat steeds meer mensen gebruik maken van drinkflessen zie je ze steeds meer in het straatbeeld en is dit onderdeel van de lijfstijl. Een relatiegeschenk weggeven dat dagelijks wordt gebruikt is natuurlijk een geweldig relatiegeschenk. Zeker als je de drinkflessen bedrukt met uw eigen logo of slogan. Zo blijven ze je naam en logo tegenkomen.

Aluminium drinkfles


Een bidon gemaakt van aluminium heeft als voordeel dat deze sterk is en licht van gewicht is, dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast hebben deze bidons een zeer fraai uiterlijk omdat het aluminium een mooie glanzende of matte uitstraling heeft. Dat maakt deze aluminium bidons een echter eyecatcher. De bidons hebben ook meerdere bedrukkingsmogelijkheden. Naast het bedrukken met inkt ( dat in de PMS kleur naar wens kan), is het ook mogelijk om de aluminium drinkfles te laten graveren. Bij een lasergravering wordt een tekst, ontwerp of logo middels een laserstraat in het materiaal gegraveerd. Dit gaat er nooit meer af en staat erg mooi. De kleur van de gravering is afhankelijk van het materiaal waarop wordt gegraveerd. Op aluminium is dit vaak een witte of lichtgrijze kleur.

Ook hebben wij glazen waterflessen in ons assortiment. Deze kwalitatief hoogstaande drinkflessen hebben een zeer chique uitstraling en hebben meestal een schroefdop. Nadeel is echter wel dat deze drinkflessen gevoeliger zijn voor breuk.

Opvouwbare waterfles

Moet een bidon makkelijk mee te nemen zijn zonder dat het veel ruimte inneemt? Dan zijn de opvouwbare bidons een echte uitkomst. Voor wandelaars, festivalgangers of sporters is het heel handig om een leeg opvouwbare waterzak mee te nemen en te vullen wanneer ze toe zijn aan wat te drinken.

Flessen met bijzondere mogelijkheden

Naast de ‘gewone’ drinkflessen die je alleen kunt vullen met vloeistof en er vervolgens uit kunt drinken zijn er ook drinkflessen met meerdere functies. Zo hebben we drinkflessen die een theezeef hebben zodat je zelf thee kunt maken. Er zijn ook drinkflessen met een fruitcompartiment. Je doet hier het fruit in en het water erbij, zo maak je zelf een heerlijke fruitdrank. Je bent gezond bezig en maakt ook nog eens een heerlijk drankje voor jezelf. Ook hebben wij drinkflessen die tevens een speaker in de bodem hebben. Zo kun je lekker drinken en naar bijvoorbeeld muziek luisteren. Zo kun je voor elke doelgroep een passende bidon of drinkfles bestellen. Door je eigen naam of logo op de drinkfles te drukken vergroot je je naamsbekendheid en koppel je je naam aan een gezond artikel. Wie wil dat nu niet. Een bidon met logo is daarom een perfect relatiegeschenk voor elke doelgroep.

Thermosflessen bedrukken

In de normale drinkflessen en bidons worden koude dranken gedaan. Maar in de thermos- en isoleerflessen die wij in het assortiment hebben worden koude dranken koud gehouden en warme dranken lekker warm gehouden. En dat is heel fijn. Wanneer je onderweg bent naar je werk, school of in je vrije tijd een thermosfles met warme koffie of thee is altijd goed om bij je te hebben. De weersomstandigheden in Nederland kent zowel warme als koude maanden en dan kun je met een thermos fles of beker alle kanten op. De dubbele wanden hebben een isolerende functie waardoor je drank lang op temperatuur blijft of dit nu een warme drank is of een koude drank.

De thermosflessen en thermos bekers kun je dus zowel in de zomer al de winter gebruiken. Er zijn veel varianten van de isolerende thermosflessen en bekers. Je hebt grote flessen van 500 ml tot 1000ml waar je minimaal 2-4 kopjes warme of koude drank uit kunt halen. Vaak is de dop diep waardoor je deze als kopje kunt gebruiken. Dat is lekker makkelijk, je kunt je kopje niet kwijt raken. Dan hebben we ook de kleinere eenpersoons bekers met een schuif klep, die je kunt meenemen voor onderweg, je schuift de klep omhoog en kunt drinken. In deze serie kennen we ook wat lekvrije modellen. Deze kun je goed dichtklikken en dan zijn ze 100% lekvrij. Dus je stopt ze zo in je tas en er kan niet mee gebeuren.

Thermosbeker met logo

Als laatste hebben we ook thermosmokken. Een isolerende mok in de vorm van een gewone grote mok. In de meeste gevallen zijn de thermosflessen en thermosbekers gemaakt van RVS en dubbellaags plastic. Stevig en met goede isolerende werking. De thermosflessen en -bekers bedrukken met een logo of graveren met uw ontwerp is voor ons geen probleem en doen we graag.

Zorg voor meer naamsbekendheid met bedrukte drinkflessen

Bidons en drinkflessen met uw eigen logo zijn een geweldig relatiegeschenk of give away voor evenementen, beurzen, meetings of festivals. Je bereikt een grote groep mensen die uw bidon nog vaak zullen gebruiken en het cadeau zeker zullen waarderen. In een tijd waarin gezondheid en milieu een belangrijke rol spelen heeft u met de herbruikbare drinkflessen een up to date relatiegeschenk te pakken. Daarnaast kun je kiezen voor een model, kleur en variant die helemaal past bij uw eigen bedrijf of product. Dat maakt het een nog persoonlijker en opvallender geschenk. Daarom past dit relatiegeschenk bij elk marketingplan.

Bestellen

Wilt u bidons en drinkflessen bij ons bestellen? Wij staan u voor u klaar met raad en daad. Wanneer u eerst een sample van een drinkfles wilt ontvangen dan is dat mogelijk, zodat u eerst de kleur en model kunt bekijken voordat u tot bestellen overgaat. Indien u bij ons de bestelling plaatst en uw logo meestuurt maken wij eerst een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van de bidon. Deze drukproef mailen wij naar u voor akkoord. Pas na uw akkoord start het productieproces. Zo zorgen wij ervoor dat u een bidon krijgt naar uw wensen.