terug

5 redenen waarom je een powerbank als relatiegeschenk moet geven

5 redenen waarom je een powerbank als relatiegeschenk moet geven

Waarom geef je een powerbank als relatiegeschenk? Hieronder beschrijven we 5 redenen waarom deze externe oplader die je kunt gebruiken als oplader voor de smartphone, iphone, tablet of Ipad als relatiegeschenk een goed idee is.
 

1. Een powerbank is een trendy gadget

De powerbank is hip en happening. Een echte gadget die ook nog eens voor iedereen praktisch toepasbaar is. Als organisatie wil je graag dat een relatiegeschenk past bij de uitstraling van je eigen bedrijf. Maar het is helemaal mooi als een relatiegeschenk van zichzelf een uitstraling heeft die dat weer afstraalt op jouw bedrijf. Een trendy powerbank cadeau geven geeft dus indirect aan dat jij als organisatie ook bij de tijd bent.  

2. De powerbank spreekt een grote doelgroep aan

Wanneer je kijkt naar het gebruik van een powerbank en de doelgroep die daarmee gemoeit is dan is dit zeer breed. Studenten gebruiken de powerbank in de collegebanken, forensen in de trein, zakenmensen tijdens het werk en huismoeders hebben tevreden kinderen op de achterbank met een tablet.    

3. De powerbank is aantrekkelijk geprijsd

Ten opzichte van veel andere technologische gadgets is de powerbank zeer aantrekkelijk geprijsd. Een powerbank kun je al vanaf ca € 4 - € 5 per stuk kopen en dat is voor een populair gebruiks artikel die nog zo nieuw op de markt is niet duur. U schaft een gadget als de powerbank goedkoop aan. Uiteraard  is de prijs afhankelijk van het vermogen van de powerbank en de vormgeving. 

4. De powerbank is in vele modellen en kleuren te verkrijgen

Je kunt een powerbank helemaal in stijl van je eigen organisatie of smaak uitkiezen. Denk aan kleur, model, materiaal en veel meer. Of bedruk de powerbank met uw eigen logo. Het is zelfs mogelijk om een custommade powerbank te laten maken. Dan wordt de powerbank bijvoorbeeld in de vorm van uw logo of product gemaakt. Zo krijgt een powerbank altijd een eigen sausje en is het herkenbaar als uw relatiegeschenk. 

5. De powerbank kan in kleine aantallen worden gekocht

Bij veel relatiegeschenken geldt vaak een minimale afname en deze kan in de honderden stuks lopen. De powerbanks zijn in kleine aantallen te bestellen, vaak gaat het al vanaf 10 of 25 stuks. Dus ook voor kleinere organisaties of voor een bepaald klein evenement is het haalbaar om een powerbank als relatiegeschenk weg te geven.

Meer weten over de mogelijkheden van de powerbanks? Kijk op onze website www.relatiegeschenk4you.nl/powerbank


geschreven door Saskia Bloemers - 06-02-2019 09:26

laatst geupdate op : 20-04-2024 09:42

tags :