Powerbank bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
powerbank Colak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Powerbank, metaal
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
Powerbank 2200 mAh
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Powerbank Transparant 2200MAH
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Powerbank 2200MAH
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
PowerBank aluminium
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Powerbank Aluminium 2200MAH
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Powerbank 2200 mAh
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
BESTSELLER
Alu PowerBank 4000mAh
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
2200 mAh Bamboe powerbank
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. Full colour opdruk Max. aantal drukkleuren: FC
USB power bank met zonne energie lader Lenard
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Powerbank Rock 5.000 mAh
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief full colour opdruk

Powerbank bedrukken¬ 

In deze wereld van technologische vooruitgang en modernisme waar computers en machines de plaats van de mens hebben ingenomen, waar duizenden apparaten hun plaats in ons leven hebben gevonden, blijft onze behoefte aan nog meer technologische gadgets groeien. Deze technologische apparaten spelen een essentiële rol in ons leven. ¬ Het maakt niet uit of het een gloeilamp of een telefoonlader of zelfs een powerbank is. We zijn ons al bewust van het belang van deze apparaten en de technologie, in het algemeen in ons leven omdat elke keer weer blijkt dat deze apparaten tot veel voordelen voor ons kunnen leiden in het dagelijks leven.
Het gebruik van een bedrukte powerbank met uw logo als een relatiegeschenk kan u helpen de hoogten van succes te bereiken waar u altijd van hebt gedroomd. Het is een geweldig om dit geschenk te hebben, want wie wil niet dat hun telefoon de klok rond opgeladen is zelfs als er geen stopcontact in de buurt is.
Wat is een powerbank?
Een powerbank is een draagbaar oplaadapparaat dat u onderweg kunt gebruiken om uw telefoons , tablets en andere apparaten op te laden zonder ze aan een stopcontact te verbinden. Het komt in veel vormen en maten. Het werkt meestal op de USB-interface apparaten.

Waarom is een powerbank als relatiegeschenk een goed idee?

Van alle opties die u als promotie-item kunt gebruiken, zijn er veelbelovende redenen waarom u voor een Power bank zou moeten kiezen. De volgende zijn enkele van de vele redenen waarom je een Power Bank zeker moet weggeven als een promotionele gift. Zij zullen uw bereik en succes in al uw marketing en reclame doelen versterken.
Niet-opdringerige manier van marketing:
Het gebruik van een powerbank als het promotionele cadeau item voor uw bedrijf is de moderne oplossing voor al uw problemen, maar ook voor uw publiek. De mensen die de Power Banks krijgen zullen het voor altijd koesteren en altijd een blik werpen op de naam van uw bedrijf in de vorm van een logo en een slogan als ze het gebruiken.
Economische manier van marketing:
Zo efficiënt als de power banks zijn in gebruik, ze zijn bijna net zo efficiënt om ze te gebruiken als een relatiegeschenk. Er wordt vaak gedacht dat powerbanks erg duur zijn, maar de waarheid is dat power banks zijn een hele goede prijs en kwaliteit verhouding hebben. Door de ontwikkeling van de laatste jaren zijn ze ook een stuk in prijs gedaald. Met inzet van goedkope power banks kunt u nog effectiever de markt benaderen.
De klok rond:
Het is bijna zeker dat we allemaal een druk leven leiden en we hebben allemaal een smartphone die zo nu en dan moet worden opgeladen. Aangezien ieder van ons nu een smartphone heeft, is het noodzakelijk om een back-up bron van stroom hebben wanneer de batterijen bijna leeg zijn, want niemand kan namelijk zonder zijn smartphone. Zo heb je aaltijd een opgeladen telefoon of tablet.
Efficiënt en betrouwbaar geschenk:
Een andere goede reden voor het gebruik van bedrukte power banks is dat dit een echt gewild en betrouwbaar relatiegeschenk is waar al uw potentiële klanten en bestaande klanten van gaan kwijlen. Wanneer u een aantal dagen op reis bent of langere tijd niet bij een stopcontact kunt zal een powerbank u redden omdat dit een betrouwbare energiebron is.
Een langdurig geschenk:
Als we het over powerbanks hebben, ze blijven bij je door elke dik en dun. Het hangt volledig af van de kwaliteit van de powerbanks, maar wat wij bieden aan onze klanten is van hoge kwaliteit die langer hun werk blijven doen dan je denkt. Hoe langer een powerbank gebruikt zal worden hoe beter voor uw imago.
Goed relatiegeschenk:
Een Power Bank is boven alles een uitzonderlijk relatiegeschenk dat zal helpen om het imago van uw merk of bedrijf vorm te geven in de ogen van de mensen. Om precies te zijn, uw promotionele geschenken die uw doelgroep van u ontvangt zullen een grotere rol spelen, omdat ze uw relatiegeschenk zullen gebruiken en ook in de toekomst van uw merk zullen kiezen. Daarom is het essentieel dat u uw merk of bedrijf blijft ondersteunen met gepaste relatiegeschenken die de passie van uw bedrijf ondersteunen. Want aan het eind van de dag, uw relatiegeschenken zorgen ervoor dat ze over uw bedrijf praten.
Draagbaarheid:
Een van de pluspunten van het gebruik een powerbank met uw logo is dat het draagbaar is. Zo simpel is het. Mensen die altijd onderweg zijn of eigenlijk voor iedereen is een goede stroomback-up nodig die draagbaar is. De stroom back up is beter bekend als een powerbank. Het pluspunt van het weggeven van een powerbank is dat het gemakkelijk mee te nemen is en zo voor iedereen toepasbaar is, zodat u men zich geen zorgen hoeft te maken over het het hebben van een voldoende opgeladen smartphone of tablet.
Favoriet van mensen:
Tot slot, als het gaat om een powerbank te gebruiken in uw volgende marketing campagne, je hebt de zekerheid dat mensen uw promotionele geschenk met veel liefde zullen ontvangen en ze zullen het een zeer nuttig en doordacht geschenk vinden waarvan ze zullen profiteren.

Waarom Power Banks bij ons kopen?

Als u goedkope powerbanks wilt van goede kwaliteit en effectief dan hebben we alle juiste opties voor u. Wij bieden producten naar de wensen en behoeften van onze klanten en kunnen de powerbanks bedrukken zoals u wilt voor uw bedrijf, zodat u een fraai relatiegeschenk of promotioneel item hebt.
Waar moet je op letten:
Als u ervoor hebt gekozen om de Power banks te gebruiken als cadeau-item voor uw volgende promotiecampagne, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat wij een uitgebreid assortiment hebben en veel kennis van de powerbanks. Daarom vragen wij u te letten op de volgende zaken. Wilt u de powerbank met logo gebruiken voor een telefoon of smartphone dan heeft u een powerbank nodig met minimaal 1800 mAh vermogen. Voor een powerbank die een tablet of Ipad moet kunnen opladen heeft u minimaal 3600 mAh geheugen nodig. Heeft u nog verdere vragen? Ons professionele team staat graag voor u klaar.
¬ 
¬