Wijn & champagne accessoires

Sorteer op:
zoek
 
geschenktas voor wijn Varien
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
wijnfles stop Filden
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 1
Wijnrek van kunststof
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Wine Bag-to-Give RPET wijntas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Milo sommeliersmes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
wijnfles stop Hoxmar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
vacuüm wijn stopper Kabalt
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
TIP!
champagne dop Puglia
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
Jute wijntas voor 1 fles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
wijn koeler Vipal
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Flessenkoeler met ingebouwde gelpads.
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Jigger Corby
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Wijn set met logo

Als er wat te vieren valt of bij een speciale gelegenheid hoort een fles wijn of champagne er natuurlijk bij. Een goed glas wijn of champagne wordt door veel mensen op prijs gesteld. Wanneer er dan iets te vieren valt en u een relatiegeschenk wilt weggeven, dan is een accessoire uit deze categorie altijd een succes. In deze categorie vindt u diverse wijn- en champagne sets, maar ook flessenstoppen, wijnkoelers, cocktailshakers, ijsemmers, druppelvangers en wijnthermometers.

Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat uw naam of logo op het relatiegeschenkt wordt gedrukt, zodat uw kado nog meer impact krijgt.

Bij feestelijke gelegenheden hoort een feestelijk kado. Of het nu gaat om een jubileum, de oplevering van een huis of de opening van een nieuw kantoor, er zijn redenen genoeg om een uit te pakken. Dit soort festiviteiten gaan gewoonlijk gepaard met een goed glas wijn of champagne. Want het moet natuurlijk gevierd worden. En bij zulke festiviteiten past natuurlijk heel goed een geschenk uit deze categorie, de wijn - en champagne accessoires.

We hebben in ons assortiment wijn- en champagne accessoires diverse mooie wijnsets die we verpakken in een houten kist of een metalen box. Sets met een wijn thermometer, druppelvanger of schenktuit. Ook zijn er wijnsets met een kelnersmes, kurkentrekker of wijnglas. Daarnaast hebben we ook cocktailsets en sets voor champagne liefhebbers. Naast de fraaie sets zijn er ook losse wijn - en champagne accessoires te koop. Denk hierbij aan een cocktailschudder, champagne koeler, wijnstop of druppelvanger.

Wilt u de wijn en champagne accessoires bedrukken met uw naam of logo? Dat kan, de medewerkers van Relatiegeschenk4you informeren u graag over de mogelijkheden en geven advies zodat uw relatiegeschenk optimaal tot zijn recht komt.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.