Keuken

Sorteer op:
zoek
 
multifunctionele haak Rucco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Metalen flesopener Worcester
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief graveren
flessenopener Russel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Houder voor theezakje
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard met 1 kleur opdruk
magnetisch notitieblok Sylox
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
zakafdichtingstrip Flint
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Kunststof flessenopener
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 600 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full colour
flesopener Milter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Rietjes
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Vuist-flesopener Luton
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Flesopener met sleutelhanger
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
geschenktas voor wijn Varien
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8

Keuken artikelen met logo

Koken is weer helemaal hip en happening. Veel mensen zit bij een kookclubje, koken voor vrienden of volgen een kookworkshop. Ook op tv buitelen de kookprogramma's over elkaar heen en er is sinds enige tijd zelfs een speciaal kookkanaal. Dat wil wel wat zeggen. Dat koken helemaal hip merken we ook aan het aantal keuken artikelen en kook artikelen. Het aanbod wordt steeds groter en is keuze uit veel verschillende keukenartikelen en kook accessoires. Van het eeuwenoude peper en zout setje tot de modern vormgegeven kaasraspen of spaghetti lepels.

Ook hebben we een aparte categorie gemaakt voor alle barbecue spullen. Want ook buiten koken is erg leuk om te doen en met de materialen en schorten in deze categorie moet dat zeker een succes worden. Naast erg veel kook artikelen hebben we ook doodgewone keukenartikelen die voor elk huishouden makkelijk in het gebruik zijn.

We hebben de keukenartikelen onderverdeeld in verschillende categorieën. Wij benoemen de verschillende categorieën van de diverse keuken artikelen
1. BBQ items, alle artikelen die met barbecueen te maken hebben. Denk aan spatels, schorten, messen en andere barbecue artikelen.
2. Flessenopeners en kurkentrekkers. Een ruim assortiment aan kurkentrekkers en flessenopeners kunt u hier vinden.
3. Schorten, sloven en ovenwanten. Schorten en sloven van diverse materialen en in vele kleuren.
4. Snijplanken en serveerplanken. Mooi kaasplanken en kaassets, maar ook snijplanken en serveerplanken.
5. Broodtrommels en lunchboxen. Alles voor de lunch. Broodtrommels, saladebekers en yoghurt bekers waarmee je je eigen lunch kunt mee nemen.
6. Wijn en champagne accessoires. Een collectie met allerlei artikelen voor wijn of champagne. Denk aan een wijnstop, champagnekoeler of wijntas.
7. Overige keuken artikelen

Bijna alle artikelen in deze categorie kunnen wij bedrukken met uw logo of reclame. Zijn er te veel artikelen en komt u er niet uit of wilt u de mening van een ander wel eens horen? Dan kunt u altijd met de medewerkers van Relatiegeschenk4you bellen of mailen. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.
Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
¬