Opener bedrukken

Opener bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Kurkentrekker Kelner
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Kurkentrekker Diamant
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Barron bamboe flesopener
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks Standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Hamer met flesopener
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Flessenopener bedrukken

Flessenopeneres en kurkentrekkers zijn niet alleen voor feestjes of partijen, maar ook voor gebruik in en om het huis. De flesopener. Een relatiegeschenk dat op veel momenten kan worden gegeven en gebruikt. Wij hebben de flesopeners en kurkentrekkers in een eenvoudige uitvoeringen, grappige uitvoeringen maar ook als onderdeel van een luxe feestpakket of een wijnkist. Daarnaast hebben we ook de zogenaamde kelnersmessen dit zijn multifunctionele openers en kurkentrekkers in een.
Wij bedrukken of graveren de flesopeners of kurkentrekkers met uw logo of ontwerp en de kurk of kroon kan van de fles.

De flessenopener en kurkentrekker zijn al jaren hardlopers in het assortiment van Relatiegeschenk4you. Door het praktische gebruik, de vele momenten waarop je deze kunt gebruiken en de ruime keuze wordt een flessenopener of kurkentrekker vaak als relatiegeschenk ingezet. Wat te denken bij bijvoorbeeld een groots jubileum, feestweek van studenten of als weggever bij een beurs of evenement.

Ook in de horeca vinden we de openers als relatiegeschenk. Wanneer u een doelgroep die graag een flesje opent of zelf iets te vieren heeft of juist actief in de feesten en partijen dan heeft u an een flesopener een fraai kado. De flesopeners zijn er veel maten, modellen en kleuren. Zo hebben we flesopeners en kurkentrekkers die aan een sleutelhanger zitten, waardoor je altijd een opener bij je hebt. Makkelijk voor onderweg of tijdens een feestje of festival.

We hebben openers van plastic en van metaal. De openers en kurkentrekkers van metaal kunnen we in veel gevallen ook van een gravering voorzien in plaats van een bedrukking. Ook zijn er grappige openers en kurkentrekkers zoals bijvoorbeeld de opener in de vorm van een hamer. Daar sla je de week wel mee stuk. Neem eens de tijd om door ons assortiment te gaan, wij weten zeker dat er iets voor u bij zit.

Heeft u nog vragen over de flesopeners en kurkentrekkers uit onze collectie? Aarzel dan niet maar bel of mail ons, de medewerkers van Relatiegeschenk4you helpen u graag en informeren u over de mogelijkheden.

video