BBQ barbecue artikelen

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
BERGAMO kaarsen aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Barbecue aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BBQ aanmaker Tucco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Barbecue aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Aansteker Hot Fire
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
IBIZA Staafaansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Aansteker lang en dun
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Tang
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Roestvrijstalen barbecue tang
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. lasergravering maximaal aantal drukkleuren: 1
bbq set Tory
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
BBQ multi tool Alabama
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren max. aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
BBQ set, 3-delig
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

BBQ bedrukken

Als de avonden langer worden en de temperatuur stijgt is het weer tijd voor de barbeque. Gezellig met vrienden of familie vlees, vis en groenten grillen. In deze categorie vind je zowel barbecues, spatels, tangen, bbq sets, schorten en alle andere benodigdheden voor de barbeque. Met deze artikelen kan het niet anders of uw barbecue middag of avond wordt een succes. Natuurlijk kun je deze barbecue artikelen bestellen met en zonder een bedrukking op de artikelen. Bij Relatiegeschenk4you informeren wij u graag over de mogelijkheden om dezeĀ relatiegeschenken te bedrukken met uw logo of reclame. Wat is er nu leuker om in de zomer op een warme dag met vrienden en familie gezellig bij elkaar te zitten, een heerlijk drankje te drinken en dan de barbecue aan te steken.
Zo kun je samen lekker eten, drinken en bijkletsen. Omdat steeds meer mensen een veranda of overkapping hebben kun je steeds langer in het seizoen blijven barbequeen.

Door de huidige kooktrend zie je dat ook buiten koken steeds populairder wordt. De verkoop van buitenkeukens en uitgebreide barbeque sets groeit al een aantal jaren. Dat heeft ook zijn invloed op de vraag naar alle bbq accessoires. Deze neemt ook enorm toe. Wij hebben ons assortiment dan ook flink uitgebreid. Want als relatiegeschenk doet een bbq of bbq accessoire het ook erg goed.

Wij hebben in ons assortiment onder andere schorten en sloven, tangen en spatels, complete bbq sets en zelfs echte barbeques. Mist u iets in ons assortiment dat u graag zou willen bestellen? Vraag het ons de kans is groot dat wij het voor u kunnen bemachtigen. Het team van Relatiegeschenk4you adviseert u graag hoe u het beste het vuur in uw relatie met uw klanten kunt blijven houden.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.


video