Tandenborstels

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
tandenborstel Hyron
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Tandenborstel set
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Reistandenborstel
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Tandenborstel Duncan
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Tandenborstel met bamboegreep
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met gravering
Tandenborstel Becu
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Tandenborstelset Amondo
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Bamboe tandenborstel Boohoo
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 2
Tandenborstel set Essential
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
TIP!
bamboe tandenborstel kinderen Boohoo Mini
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 2
bamboe tandenborstelhouder Dentarius
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
tandzijde "gezicht"
15 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2

Bedrukte tandenborstels

Niet alleen thuis schone tanden en een fris gebit, maar ook op reis of op vakantie. De tandenborstels in deze categorie zijn makkelijk mee te nemen. Ze zijn speciaal gemaakt om me op reis te nemen. Ideaal dus voor vakantie gangers, forensen of zakelijke reizigers. Omdat iedereen zijn tanden moet poetsen zijn tandenborstels een veelgebruikt artikel. Ook voor onderweg is het fijn wanneer je je tanden overal kunt poetsen.

En de tandenborstels zijn een origineel relatiegeschenk. Want wie bedenkt het om de tandenborstel te bedrukken met een reclame uiting of logo, u natuurlijk!
Relatiegeschenk4you verzorgt graag de bedrukking van de tandenborstels voor u.

Een grappig relatiegeschenk en toch een heel gewoon dagelijks gebruiksartikel. Juist omdat dit artikel zo is ingesleten in ons dagelijks gebruik denken we er niet eens bij na of we dit als relatiegeschenk kado zouden kunnen doen. Maar voor veel mensen die veel reizen, is dit juist een perfect relatiegeschenk. Doordat de tandenborstels eenvoudig zijn op te bergenÂin een bijgeleverde hoes blijft de tandenborstel schoon en fris. Zo blijft tandenpoetsen een prettige handeling ook als je niet thuis bent. We hebben meerdere tandenborstelsets die we natuurlijk van een bedrukking kunnen voorzien. Zo drukken wij uw logo, naam of reclame tekst op de tandenborstel of op de houder van de tandenborstel.

Daarnaast hebben we ook tandenborstels en tandenborstelhouders in vermakelijke vormen speciaal voor kinderen. Want voor kinderen is tandenpoetsen geen pretje en elke gelegenheid die er is om het poetsen wat leuker te maken scheelt de ouders veel protest. Door een tandenborstel of de houder kado te doen zal de poetsbeurt een stuk aangenamer worden.

Tandenborstel met logo

Een tandenborstel bedrukken met uw logo is geen probleem. Zo blijft uw naam altijd te zien op de tandenborstel. Bij de opvouwbare reistandenborstels drukken wij uw naam of logo op de plastic etui van de tandenborstel.¬ 

Over ons

Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal , uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.


Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬