Wellness

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
spiegeltje Thiny
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Klapspiegelje rond Ø 6 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
tandenborstel Hyron
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Tandenborstel set
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Reistandenborstel
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Deale lippenbalsem stick
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
nagelvijl Dreijar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
BESTSELLER
Lippenbalsem stick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Tandenborstel Duncan
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Tandenborstel met bamboegreep
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met gravering
Make-up spiegel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Lipbalsem stick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Wellness relatiegeschenken

Wellness is de staat van welzijn. Je goed voelen en lekker in je vel zitten. Geef een promotioneel ¬ wellness product bedrukt met uw logo of boodschap om het proces van bewust worden en het maken van keuzes voor een beter leven te bevorderen. Verbetering en bewustzijn is de sleutel tot mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. Als jullie een nieuwe relatiegeschenken overwegen, overweeg dan eens wellness cadeaus als volgende promotie artikel

Wellness artikelene zijn voor werknemers zijn een geweldige manier om iedereen in beweging en gezond te krijgen. Producten voor fysieke fitness zijn er in allerlei soorten en zal iedereen in het zweet laten werken. ¬ Artikelen die de gezondheid bevorderen stimuleren goede gewoontes waardoor die een fit lichaam en gezonde geest kunnen creëren. Door gezond te leven blijf je er goed uit zien en voel je je goed .

Wanneer je binnenkort een evenement, campagne of meeting organiseert waarbij gezondheid een belangrijke rol speelt, zet dan één van onze vele wellness artikelen in. De deelnemers of bezoekers krijgen iets leuks en blijven zich zo de gezonde uitgangspunt herinneren en natuurlijk ook jullie organisatie en bedrijf.

Het welzijn van werknemers is het hele jaar van belang, want wanneer de gezondheid van je personeel verbetert, komt dat ook de moraal en productiviteit ten goede. Of het doel nu is om mensen aan te moedigen om beter te eten, meer te sporten, te stoppen met roken, stress te beheersen of al het bovenstaande, positieve promoties helpen daarbij. Leuke giveaways stellen je in staat de mensen te inspireren en motiveren om gezonder gedrag te bevorderen.

In deze categorie staan een groot aantal wellness artikelen die aansluiten bij tal van doelen op het gebied van gezondheid en wellness. Wil je meer weten, bel of mail ons dan. Wij denken graag met je mee om een inspirerend relatiegeschenk te bedenken waar we jouw logo op drukken.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬