Spiegels & Borstels

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
spiegeltje Thiny
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Klapspiegelje rond Ø 6 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Make-up spiegel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
spiegel met kam Glance
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Opvouwbare borstel met spiegel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Zakspiegel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
bamboe kam Bessone
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Borstel en spiegel Flege
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Opvouwbare borstel met spiegel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
TIP!
Opvouwbare borstel met spiegel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
haarborstel Tramux
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
aluminium zakspiegeltje Gill
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Bedrukte spiegel, kam of borstel

Een handig relatiegeschenk die alle dames (en ook enkele heren) graag in hun handtas stoppen. Zo kun je altijd even in je spiegelbeeld kijken. Er zijn ook spiegels waar een borstel bij zit of met een vergrotende spiegel erbij. In de wereld waar iedereen op zijn uiterlijk let en graag weet of zijn of haar haar en make up wel goed zit, is dit een relatiegeschenk dat daar perfect bij past. Uw logo zullen wij aan de buitenzijde van de spiegel drukken. Daarnaast hebben we ook borstels en kammen in onze collectie. Zodat je altijd met een tevreden gezicht in de spiegel kijkt als je klaar bent. Want als je haar maar goed zit ben je snel een tevreden mens.

Voor de hippe meiden van nu of de moderne vrouw, een spiegel heeft eigenlijk elke vrouw wel in haar tas of jaszak. Je wilt immers graag weten of je kapsel en make-up nog in orde zijn en de puist op je neus niet gegroeid. Als meisjes en vrouwen met aandacht voor het uiterlijk tot uw doelgroep behoren dan is dit een relatiegeschenk waar u ze blij mee maakt. De bedrijven die de spiegel, kam of borstel kado geven, dat zijn niet alleen bedrijven die direct met kleding, make up of uiterlijke verzorging te maken hebben, het zijn ook bedrijven die zich door inzet van deze producten direct tot de doelgroep richten. Je kunt immers ook via een pakkende slogan die een link heeft met het relatiegeschenk, het gebruik en met het gevende bedrijf de doelgroep benaderen. Denk bijvoorbeeld aan een damesblad dat een borstel kado geeft bij het kopen van het blad, of een verzekeraar die zegt "wij spiegelen u geen verkeerde dingen voor".

De artikelen in deze categorie kunnen wij bedrukken met uw eigen logo, naam of reclame slogan.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.