Manicure & Pedicure

Sorteer op:
zoek
 
nagelvijl Dreijar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
incl. bedrukken v.a. €0.56
puimsteen "hart"
15 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief full colour sticker maximaal aantal drukkleuren: full colour
Handgel in flesje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
incl. bedrukken v.a. €0.65
Pedicuremap "Voet"
15 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Bamboe nagelvijl
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Bamboe voetvijl
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Handspray
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
manicure set Missy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
manicure set Treisy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard bedrukt met 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Manicure Set Treisy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Manicure Set Yernia
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
6-delige manicureset in rood of zwart
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Manicure set bedrukken

De handen noemen ze wel je visitekaartje. Door deze goed te verzorgen, bent u verzekerd van vele complimenten. In de zomer geldt voor de voeten eigenlijk hetzelfde. Mooi verzorgde handen en voeten zijn een sieraad voor je lichaam. Natuurlijk is een bezoekje aan de pedicure en of manicure een goed begin punt voor handen en voeten, maar je kunt zelf ook je handen en voeten onderhouden met goede materialen.
Met de manicure en pedicure sets uit ons assortiment wordt het een plezierige aangelegenheid om de handen en voeten te verzorgen. Zeker bij de dames zal een relatiegeschenk als deze in de smaak vallen.

Bedruk de sets met uw eigen logo en u bent verzekerd van aandacht.

Het verzorgen van handen en voeten wordt een stuk makkelijker met de manicure en pedicuresets uit ons assortiment. Er zijn kleine en uitgebreide sets met diverse gereedschappen zoals een vijl, nagelknipper, schaar en bokkepootjes.
Door de manicure en pedicure sets te verpakken in een hoes of map maakt het een perfect relatiegeschenk dat leuk weggeeft.
De doelgroep voor deze manicure en pedicure sets zijn de mannen en vrouwen die zichzelf goed verzorgen. Zij houden hun uiterlijk nauwgezet bij en zorgen dat ze niet de deur uitgaan zonder de nodige verzorgings artikelen. Zo kunnen ze altijd en overal de boel bijwerken. Deze mannen en vrouwen maken tijd voor hun uiterlijke verzorging en maak je blij met een set uit onze collectie.

De hoes of map van deze manicure of pedicure sets kunnen wij bedrukken met uw naam, logo of reclame tekst. Zo zal uw reclame altijd onder de aandacht komen bij gebruik van de set. Maak werk van het uiterlijk van uw merk en breng deze op originele wijze onder de aandacht bij de verzorgde mannen en vrouwen van deze tijd.

 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.