Lippenbalsem bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Deale lippenbalsem stick
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Lippenbalsem stick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Lipbalsem stick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Lippenbalsem
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Lipbalsem bal
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Lippenbalsem lanyard
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Vegan Lippenbalsem Posie
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
TIP!
lippenbalsem Epson
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
Lippenbalsem stick duo met SPF
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Lippenbalsem golfbal
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Lippenbalsem LIPS
6-8 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: 4
Lippenbalsem en zonnebrand Canen
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Lippenbalsem met logo

Lippenbalsem wordt zowel in de zomer als in de winter gebruikt om de lippen te verzachten en te beschermen tegen zon, kou en andere weersinvloeden.
Kijk in de gemiddelde vrouwentas en u zult zeker één lippenbalsem tegenkomen. Ook veel mannen hebben een lippenbalsem in de jaszak. Door het gebruik van de lippenbalsem blijven de lippen zacht en worden gesprongen lippen tegen gegaan.
Lift mee met dit veel gebruikte artikel en laat de lippenbalsem bedrukken met uw eigen logo of reclame. De dames ( en ook heren) zullen u dankbaar zijn.
Dit is een relatiegeschenk voor zachte lippen.

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk dat praktisch bruikbaar, niet te duur en goed bedrukt kan worden? zoek dan niet verder maar maak een keuze uit de lippenbalsems in deze categorie.
De lippenbalsems zijn geen algemeen relatiegeschenk, hoewel het als verzorgings artikel zeer populair is in het dagelijks gebruik. Een lippenbalsem zorgt ervoor dat de lippen zacht en ingevet zijn waardoor ze niet kunnen uitdrogen of barstjes krijgen.
De lippenbalsems passen goed bij de doelgroep vrouwen, maar worden ook door mannen gebruikt. Ook zijn de lippenbalsems zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die zich richten op verzorging.

De lippenbalsems zijn voordelig geprijsd en daardoor voor veel doeleinden geschikt en inzetbaar voor vele acties of evenementen.

De lippenbalsems zijn verkrijgbaar met vele kleuren houders. De houders van de lippenbalsem kan Relatiegeschenk4you voor u bedrukken met het door u gewenst logo of reclame.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬