Strandlakens

Strandlakens

Sorteer op:
zoek
 
Strandlaken 180 x 100 cm met tas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. borduren maximaal aantal drukkleuren: 11
Strandlaken
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
Strandlaken
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk ook met borduring mogelijk
Katoenen strandlaken met polyester band 180 x 100 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour druk
Katoenen hamamdoek
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Strandlaken met logo

De zon schijnt, het is mooi weer en ook nog vakantie. Tijd om heerlijk languit op het strand liggen, met een goed boek en een lekker drankje. Wie droomt daar nu niet van?
Begin vast met dit gevoel met de strandlakens van Relatiegeschenk4you. De strandlakens zijn in een groot formaat ( 180 x 100 cm) en kunnen we bedrukken met uw logo of reclame. Het is ook mogelijk om de strandlakens van een borduring te voorzien. Een prachtig relatiegeschenk om uw waardering voor uw medewerkers uit te spreken en hen een prettige vakantie te wensen of voor trouwe relaties die u wilt bedanken voor de goede relaties van de afgelopen jaren.

Wanneer de zomer in aantocht is en iedereen een vakantie aan het uitzoeken is of al weggaat naar warme oorden, dan is een strandlaken als relatiegeschenk een schot in de roos. Maar ook tijdens de feestdagen als bijvoorbeeld Kerst is een luxe strandlaken als kerst geschenk een geliefd kerstgeschenk. De strandlakens zijn groot van formaat zodat je er helemaal op kunt liggen en lekker zacht en behaaglijk.De strandlakens zijn er in veel verschillende kleuren en verschillende kwaliteits klassen.
Omdat dit een luxe product is dat lang meegat en niet aan kwaliteit inboet, adviseren wij om deze strandlakens te voorzien van borduring of weving met uw logo of bedrijfsnaam. Zo wordt uw logo of naam één met het strandlaken en zal deze er levenslang op blijven zitten en mooi blijven.
Omdat wij weten dat de strandlakens een zeer fraai geschenk zijn, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en doen wij u graag een passende aanbieding op basis van uw wensen. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat u 100% tevreden bent met de door u uitgezochte strandlakens en zorgt voor een voortreffelijke service.