handdoekbordurenhanddoekinweventheedoek

Handdoeken & Badhanddoeken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Handdoek 100 x 50 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Afm: 100x50cm, 450 gr/m2
Handdoek 100x50 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. borduring in 30 kleuren verkrijgbaar
Handdoek Hotel 100x50
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. borduring Afm: 100x50 cm, 500 gram/m2
BANDINWEVING
Handdoek Band 140x70
6-12 weken vanaf 250 stuks standaard inclusief inweving Afm: 140x70cm, 450 gr/m2
Handdoek 100 x 50 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Afm: 100x50cm, 520 gr/m2
Full colour bedrukt
Handdoek 100x50 cm 350 gr
2 weken vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk Afm: 100x50cm, 350 gr/m2
Handdoek Luxe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. borduring Afm: 100x50 cm, 550gr/m2
Handdoek Ultraluxe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. borduring Afm: 100x50 cm, 675 gr/m2
handdoek Lypso
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Handdoek Ultra luxe 100x50 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. borduring Afm: 100x50 cm, 675 gr/m2
Budget class
Badhanddoek 140x70 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Afm: 140x70 cm, 360 gr/m2
Handdoek Luxe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. borduring Afm: 110x60 cm, 550gr/m2

Handdoek bedrukken

Praktisch en zeer bruikbaar, dat zijn handdoeken en badhanddoeken. We hebben ze in verschillende kwaliteiten, diverse afmetingen en heel veel kleuren. Samen met gastendoeken, washandjes en strandlakens kunt u er een mooie set van maken. Maar ook separaat een erg leuk relatiegeschenk. De handdoeken hebben standaard een afmeting van 100 x 50 cm en de badhanddoeken van 140 x 70 cm. Uiteraard zorgt Relatiegeschenk4you ervoor dat de handdoeken en badhanddoeken bedrukt worden met uw logo. Borduren met uw logo is ook mogelijk, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Laat uw handdoeken bedrukken bij Relatiegeschenk4you.

Een handdoek wordt dagelijks gebruikt en wordt zowel thuis, op reis als zakelijk gebruikt. Door de vele toepassingen en de lange gebruiksduur van een handdoek is dit een praktisch en fraai relatiegeschenk. Handdoeken zijn een echt luxe product en wordt door de ontvanger van het geschenk ook zo gezien.

De handdoeken met een platte vezel kunnen wij goed bedrukken. Het is zelfs mogelijk om een handdoek in zijn geheel te bedrukken.

Bij de handdoeken met een dikkere vezel is het mogelijk om de rand van de handdoek te bedrukken, maar voor deze handdoeken adviseren wij om een borduring aan te brengen of de handdoek te voorzien van een speciale weving. Voordeel van een borduring of weving is dat dit zeer luxe oogt en het echt in de handdoek is geweven of geborduurd. Het zal er dus ooit meer afgaan.
Als een handdoek intensief wordt gebruikt en veel gewassen is dat wel zo prettig.
Heeft u vragen over one handdoeken en badhanddoeken of wilt u meer weten over de mogelijkheden van borduring of weving? Bel of mail Relatiegeschenk4you wij helpen u graag verder en doen u met plezier een passende offerte.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.