Badjas bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Paar badslippers open teen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Paar badslippers dichte teen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Badjas Katoen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. borduring 340 gr/m2 katoen
Verlours badjas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. borduring 450 gr/m2
Badjas met kapuchon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. borduring in 16 kleuren verkrijgbaar
Velours badjas met kapuchon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. borduring 450 gr/m2
Badjas Organisch katoen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. borduring 420 gr/m2

Badjassen bedrukken

Heerlijk zachte, warme en comfortabele badjassen waar je bijna in verdrinkt. Dat zijn de badjassen die wij in ons assortiment voeren. Bent u actief in de beauty-, sauna- of medische branche? Dan zijn deze badjassen zijn geschikt voor uw clienten. Ook zijn de badjassen uitermate passend als luxe relatiegeschenk voor al uw relaties.

Badjas borduren

De badjassen kunnen door ons worden voorzien van een borduring met uw logo of reclame. U kunt ervoor kiezen om uw logo of naam op de borst te borduren maar ook een borduring op de rugzijde is mogelijk. Op de borst is een formaat van 10x5 cm normaal, op de rug wordt meestal een groter formaat aangehouden. Dit is ook sterk afhankelijk van uw eigen wensen en ontwerp. De prijs van borduren wordt per steek berekend, daarom kunnen wij hier geen standaard prijs voor geven. Stel een vierkant logo waar alleen de omlijning van hoeft worden geborduurd of een vierkant logo dat helemaal vol moet worden geborduurd, daar zit een flink prijsverschil in, en hoe groter het logo moet worden geborduurd des te meer steken.

Badslippers bedrukken

En wat staat er nu zeer elegant onder de badjas, natuurlijk de badslippers van Relatiegeschenk4you. Er zijn badslippers met een open teen of een dichte teen. De badslippers zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De meeste badslippers zijn gemaakt van badstof. Wij kunnen de badslippers bedrukken met het door u gewenste logo of tekst. Zo heeft u een mooie set bij elkaar.

Er zijn ontzettend veel relatiegeschenken en hier een keuze uit maken is altijd moeilijk. Door goed na te denken waarmee u uw relaties wil verrassen en waarmee u uw relaties blij maakt komen veel bedrijven op een mooie badjas vaak gecombineerd met luxe badslippers. Immers een badjas kun je dagelijks gebruiken na het douchen of baden. Lekker schoon en opgefrist in een warme en zachte badjas stappen is heerlijk en daarna nog luxe badstoffen badslippers eronder maken het geheel compleet.

U kunt de badjassen en badslippers cadeau doen bij bijzondere gelegenheden zoals kerstmis of bij bijvoorbeeld een jubileum. Wij kunnen er zelfs een totaal pakket van maken met bijvoorbeeld een handcrème met uw logo of een massagespin. Dan heeft u echt een luxe cadeauset.

Uiteraard kunnen wij deze sets fraai verpakken in een cadeauverpakking, zodat uw geschenken nog beter uitkomen. Vraag het team van Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden, wij informeren u graag.

Wilt u weten hoe het borduren in zijn werk gaat. Hieronder vind u een doorlink waarbij u het proces van borduren kunt zien.
https://youtu.be/1osqC0lV_ZA


Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample