Gereedschap

Sorteer op:
zoek
 
rolbandmaat i.v.v vrachtauto 1 m Symmons
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Sleutelhanger Helm met flesopener
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Kunststof balpen met schuifmaat Prescot
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
rolmaat Harrol 1m
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
1,5 meter meetlint Buenos Aires
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Rolbandmaat, 1 meter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
TIP!
Rolmaat
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full colour
SmartKey multitool
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Graveren Max. aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
meetlint Rapid
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Multifunctionele tool TOOLIE
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Saki 15 in 1 tool card
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
multi tool Willys
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren maximaal aantal drukkleuren: 1

Gereedschap bedrukken

Gereedschap als relatiegeschenk is niet alleen een mooi relatiegeschenk voor bouwbedrijven of aan de bouw gerelateerde bedrijven zoals aannemers, installateurs, dakdekkers en meer. Natuurlijk is het voor hen een zeer geschikt relatiegeschenk en de link is direct gelegd. Maar voor iedere organisatie die mannen als doelgroep heeft of in de techniek zit is gereedschap een hele leuke weggever.

Een relatiegeschenk die dagelijks zal worden gebruikt door degene die hem ontvangt. En niet alleen hij ( of zij) zal dan dagelijks jouw logo of bedrijfsnaam zien maar ook alle anderen die er mee in aanraking komen.

In deze categorie vind je onder andere rolmaten, multi tools en gereedschapskoffers. Heb je andere wensen of ideeën ? Bel of mail ons, wij denken graag met je mee en gaan op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor jouw bedrijf.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.