Outdoor

Outdoor

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
afbreekmesje Bianco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
papiermes Koltom
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Klein afbreekmesje San Salvador
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Hobbymesje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Transparante breekmes met gekleurde clip.
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
TIP!
Groot afbreekmes Quito
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Hobbymes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Veiligheids hobbymesje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Hobbymes XXL
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
mini zaklamp Waipei
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Hobbymes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Hobbymes Rowe
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Outdoor artikelen bedrukken

In de categorie outdoor hebben we diverse subcategorieën ondergebracht. Bijvoorbeeld zoals zaklampen, zakmessen, verrekijkers en kompassen.¬ 
Allemaal artikelen die je buiten goed kunt gebruiken.

Een promotie item of relatiegeschenk voor degenen die sportief zijn, graag kamperen of anderszins actief bezig zijn.

De inhoud van de categorieën is zeer ruim te noemen en er zijn erg veel verschillende modellen, materialen en kleuren. Het is maar net waar je de outdoor artikelen voor nodig hebt. Zo is er voor elke bedrijf, organisatie of evenement wel een geschikt model beschikbaar.

Kom je er niet uit of wil je graag meer weten over het model wat jij het uitgezocht? Bel of mail dan met Relatiegeschenk4you. Wij kunnen je adviseren en zoeken samen met jou naar het beste artikel voor jou doel.

¬ 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
¬ 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot¬  bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.