Weerstations bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Thermometer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Electronisch weerstation Zwart
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
weerstation California
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Weerstation en klok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bamboe weerstation
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
weer station Helein
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Bamboe weerstation HISA
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Fotolijst met weerstation
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: FC
Weerstation van bamboe
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 10 stuks standaard met gravering

Weerstation bedrukken

Indien u bent geïnteresseerd in een relatiegeschenk dat zeker een plekje op het bureau van uw relaties zal krijgen, dan moet u deze categorie niet overslaan. De weerstations in deze categorie meten niet alleen de temperatuur maar hebben ook allerlei andere functies zoals het meten van de luchtvochtigheid, tijd functieÂof een datum functie. Zo zien uw relaties in één oogopslag hoe warm het is, hoe laat het is en welke dag het is. Dit handige hebbeding kunnen wij bedrukken met uw logo, naam of reclame. Bij veel van de metalen weerstations is het mogelijk om een lasergravering op de weerstations aan te brengen, vraag de medewerkers van Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden.

Met een weerstation kunt u de temperatuur meten met een thermometer en de luchtvochtigheid meten met een hydrometer. Daarnaast hebben veel weerstations ook een klok die de tijd weergeven of een kalender die de dagen van de maand of de datum weergeven. Ook zijn er weerstations die een wekker en alarmfunctie hebben of een weersvoorspelling kunnen doen. Sommige weerstations zijn voorzien van een LCD scherm.

Doordat de weerstations meerdere functies hebben, compact van vorm zijn en zeer overzichtelijk zijn ze een praktisch relatiegeschenk. Door de strakke vormgeving zijn de weerstations ook nog eens een sieraad op ieder buro.

Dit unieke relatiegeschenk zullen uw relaties zeker op prijs stellen en met veel plezier op hun bureau zetten. Een relatiegeschenk waarvan wij er meerdere in ons assortiment hebben, in diverse uitvoeringen, materialen, mogelijkheden en prijsklassen.
Wij kunnen alle weerstations bedrukken met uw naam of logo en de weerstations gemaakt van metaal kunnen we ook lasergraveren. Vraag Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden en wij informeren u graag.
Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.


¬