Wekkers & Klokken

Wekkers & Klokken

Sorteer op:
zoek
 
Thermometer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Armband voor Smartphone
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
custom made tafel klok Takai
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
muur klok BeTime C
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
muurklok BeTime D
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
muurklok BeTime B
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Electronisch weerstation Zwart
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
weerstation California
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Weerstation en klok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Wandklok met Allover wijzerplaat Bel Air
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief FC sticker
Bamboe weerstation
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Wandklok met all over te bedrukken wijzerplaat Venice
10 werkdagen vanaf 25 stuks standaard inclusief full colour opdruk

Klok bedrukken

Tik, tik, tik, zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Alleen tikt het klokje tegenwoordig niet alleen meer in een klok, maar kun je de tijd ook zien op een horloge, wekker of weerstation. Niemand hoeft meer te laat te komen wanneer ze een klok, wekker, horloge of weerstation heeft gekregen.

Het logo kan in het groot of juist erg bescheiden op de klok worden aangebracht. Dit doen we door middel van graveren of door middel van bedrukken. Een relatiegeschenk die je bij de tijd houdt. Kijk in deze categorie voor een ruime sorttering klokken, weerstations, horloges en wekkers. Heeft u vragen? Bel of mail ons, info@relatiegeschenk4you.nl of 0546-433120.
In deze categorie hebben we allerlei relatiegeschenken samengebracht die de tijd alles gemeenschappelijke deler hebben. Je kunt immers op een klok, weerstation, horloge en wekker de tijd zien. Ten eerste is daar de ouderwetse wand of buro klok die meestal analoog met een wijzer de tijd weergeeft. Handig om aan de wand te hangen of op het buro te zetten. Hoewel deze klok een van de bekendste tijdweergevers is is deze klok nog lang niet uit de tijd.

De klok kan in allerlei uitvoeringen worden besteld. Als relatiegeschenk heeft het een groot voordeel, de klok kan vaak op een groot oppervlak ( de wijzerplaat) worden bedrukt en dat valt wel op. Dan hebben we ook weerstations in ons assortiment die naast de tijd ook de temperatuur, luchtvochtigheid en datum aangeeft. Een horloge draag je om je pols en wanneer je deze personaliseert met je naam of logo zal de drager meerdere malen per dag je naam of logo zien.

Met onze wekkers ben je in ieder geval op tijd wakker. De reiswekkers zijn praktisch voor op reis of vakantie en compact qua vorm. Dus wees niet te laat en bestel snel een artikel uit deze categorie, de medewerkers van Relatiegeschenk4you zitten op u te wachten.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬