Klokken bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
custom made tafel klok Takai
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
muur klok BeTime C
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
muurklok BeTime D
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
muurklok BeTime B
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Wandklok met Allover wijzerplaat Bel Air
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief FC sticker
Wandklok met all over te bedrukken wijzerplaat Venice
10 werkdagen vanaf 25 stuks standaard inclusief full colour opdruk
radio bureauklok Tulax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Wandklok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Ronde wandklok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
wandklok Brattain
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Wandklok Den Haag
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Wandklok met thermo-en hygrometer
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Klok met logo

Een originele wandklok of bureau klok nodig, klik dan snel op deze categorie.
Naast een ruim assortiment met moderne en klassieke klokken hebben wij ook klokken die in zijn geheel kunnen worden bedrukt met uw reclame of logo. Zo val je extra op.

Van de klokken in ons assortiment kan of de wijzerplaat worden bedrukt of de rand van de klok. Daarnaast is het bij de klokken gemaakt van metaal ook mogelijk om een lasergravering toe te passen. Er is dus veel mogelijk op het gebied van klokken. Wilt u meer weten over de wand en buro klokken en het bedrukken ervan? Vraag het de mensen van Relatiegeschenk4you, zij zijn bij de tijd

Een klok voor aan de wand of een klok voor op het bureau of tafel. Deze hebben wij in ons assortiment. Er zijn veel soorten klokken. Klokken van kunststof of klokken van metaal. Kleine en grote klokken. Klokken waar uw logo discreet op de rand wordt gedrukt en klokken waarbij uw logo in zijn geheel op de wijzerplaat kan worden gedrukt.
Met een klok uit de collectie van Relatiegeschenk4you bent u nooit te laat.

Een klok als relatiegeschenk heeft een aantal voordelen. U geeft een gebruiksartikel dat altijd een plaatsje in kantoor of kamer zal krijgen, het is een relatiegeschenk van alle tijden en er zal vaak naar gekeken worden waardoor uw naam of logo ook wordt gezien. Daarnaast zijn al onze klokken fraai verpakt in een kartonnen doos waardoor u een echt kado in handen heeft die u met plezier aan uw relaties overhandigd. Dit luxe relatiegeschenk zal uw relatie met plezier aannemen.

De keuze voor welk geschenk te kiezen kan beste moeilijk zijn, dat begrijpen wij bij Relatiegeschenk4you als geen ander. Een wandklok of toch een klok voor op het buro en wilt u voor een grootse opdruk gaan of gaat u toch liever voor een wat bescheidenere bedrukking? Allemaal vragen waarbij we u graag helpen en adviseren. Aarzel daarom niet maar neem contact op met Relatiegeschenk4you, zij verschaffen u graag de gewenste informatie.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬