Horloges

Sorteer op:
zoek
 
Armband voor Smartphone
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Fitness-armband
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Smart Fitness armband
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 10 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Horloge met logo

Hoe zorg je ervoor dat je klanten jouw naam en logo dagelijks zien? Geef ze een horloge cadeau bedrukt met uw naam! De trendy horloges in ons assortiment heeft iedereen graag om zijn of haar pols. Voor een eigentijds relatiegeschenk die ervoor zorgt dat je bij de tijd blijft en nergens te laat komt ben je hier in de goede categorie. Er zijn in deze categorie zowel digitale als analoge horloges met diverse soorten kasten en bandjes in vele kleuren. Wees er dus op tijd bij en bestel de horloges van Relatiegeschenk4you zo ben je altijd op tijd.

Een horloge is niet alleen een gebruiksvoorwerp waar je de tijd op kunt zien, maar ook een sieraad. Een sieraad die steeds meer aan populariteit toeneemt.Het aantal horloges die iemand in zijn bezit heeft is nog steeds stijgende. Een horloge is onderdeel van de heel look en moet passen bij de kleding of uitstraling van de drager.

Een horloge is een origineel relatiegeschenk. Door de ruime keuze in onze collectie is er altijd een horloge die bij uw doelgroep past. Wij hebben klassieke horloges en kleurrijke trendy horloges, horloges met analoge en digitale klok, horloges in felle tinten en rustig zwart of wit. De horloges leveren wij keurig verpakt in een fraaie kado doos, dat geeft toch net wat leuker.

U kunt ervoor kiezen om de horloges te bedrukken met uw naam of logo, wij kunnen de horloges ook leveren zonder bedrukking. Indien u kiest voor een bedrukking, dan weet u zeker dat uw naam of logo vaak gezien zal worden door de drager van het horloge. En hoe vaker uw naam wordt gezien hoe eerder men contact met u opneemt als ze uw producten of diensten nodig hebben.

Wanneer u meer wilt weten over de horloges en de mogelijkheden van bedrukking, dan kunt u contact opnemen met het support team van Relatiegeschenk4you. Zij zullen u graag van advies voorzien betreffende de horloges.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.
¬