Speakers

Sorteer op:
zoek
 
bluetooth luidspreker Wanap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
bluetooth luidspreker Martins
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
bluetooth speaker Stockel
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 2
TIP!
bluetooth speaker Kaltun
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren max. aantal drukkleuren: 1
Bluetooth-luidspreker
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Bleutooth speaker met houder
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Mini Bluetooth luidspreker Hawick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief graveren
bluetooth speaker Denzel
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren max. aantal drukkleuren: 1
bluetooth luidspreker Dadil
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Ronde bluetooth luidspreker
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. Full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Bluetooth luidspeaker
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Speaker Mini
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Boxen bedrukken

Voor een goed geluid uit je apparatuur zoals een tablet, telefoon, pc, Ipod of mp4 speler gebruik je de luidsprekers van Relatiegeschenk4you. Zo kun je samen met anderen van de audio genieten. De boxen sluit je eenvoudigweg aan met een kabel die je vanuit de apparatuur koppelt aan de speakers. wij hebben ook luidsprekers in onze collectie die werken via Bluetooth. Dan heb je helemaal geen kabel nodig.

De speakers zijn in een compact formaat maar hebben en groots geluid. Relatiegeschenk4you zal de boxen bedrukken we met het door u gewenste logo, bedrijfsnaam of reclame. Zo ziet en hoort iedereen uw naam.

De technologie staat voor niets en je kunt je muziek, bestanden en data overal mee naar toe nemen. Via je laptop, tablet, telefoon, Ipod of mp4 speler kun je genieten van muziek. Enig nadeel is dat de luidsprekers die in deze apparatuur zitten vaak niet zo heel sterk zijn en dus niet zo heel hard kunnen of zuiver zijn. Zit je dus op het strand en wil je en lekker muziekje op zetten, dan valt dat vaak tegen. Gebruik daarom de boxen van Relatiegeschenk4you. Met deze speakers kun je lekker genieten van muziek of ander audio.De speakers zijn klein en daardoor eenvoudig hanteerbaar maar laten een werelds geluid horen. Heb je geen zin in kabels of ben je ze altijd kwijt? Dan hebben we ook nog bluetooth varianten. Hiermee heb je geen kabels nodig en kun je via de bluetooth connectie maken tussen de speakers en de telefoon.

De voordelen van speakers als relatiegeschenk

Een speaker of box cadeau geven als relatiegeschenk? Wij informeren u hieronder over de belangrijkste voordelen van een speaker of box als relatiegeschenk voor uw klanten, medewerkers of relaties.

1. Een waardevol geschenk. Een speaker of box is een waardevol geschenk dat zeker door uw klant of relaties zal worden gewaardeerd. Een luxe geschenk waarmee men de telefoon of tablet kan koppelen en zo voor extra audio mogelijkheden zorgt.
2.¬  voor veel doelgroepen en doeleinden geschikt. Bijna iedereen kent de speaker als geluidsoverbrenger en ook vele mensen zullen deze gaan gebruiken. Deze is dan ook voor een brede doelgroep inzetbaar. Ook de doeleinden zijn eindeloos. Als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld kerst, maar ook als cadeau bij een bepaalde aankoop of als weggever bij een bijeenkomst, teveel om op te noemen.

3. Goed te bedrukken. Je kunt de speakers goed bedrukken met je eigen logo of bedrijfsnaam. Deze is dan goed zichtbaar en elke keer wanneer ze de speaker gebruiken zien ze uw naam.

Wanneer je een exclusief relatiegeschenk cadeau wilt geven die ook origineel is en waar mensen gebruik van gaan maken, dan heb je met de speakers een voltreffer in handen. Meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden van de speakers, bel of mail ons en wij informeren u graag.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬