Technologie

Sorteer op:
zoek
 
oordopjes Pannos
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
oordopjes Kocu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Oordopjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Oordopjes aan koord
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
BESTSELLER
headset Cort
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Oordopjes in doosje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Verstelbaar telefoonsnoer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Oordopjes in doosje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Oordopjes set
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Siliconen oordopjes in doosje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Elektronica reinigingspen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk
USB-C oordopjes Cound
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Technologische gadgets bedrukken

De ontwikkelingen in de technologie gaan razendsnel, probeer daar maar eens in mee te gaan. Er zijn er erg veel en er is veel verscheidenheid. Maar de technologische gadgets zijn ook razend populair. Zeker als je kijkt naar alles rondom telefoon, pc en tablet,de accessoires en mogelijkheden.ÂIn deze categorie hebben we leuke gadgets opgenomen die we ook kunnen bedrukken met uw eigen logo. Een trendy en hip relatiegeschenk vind je hier.

In deze categorie vind u veel bruikbare artikelen die als accessoire kunnen dien voor uw pc, laptop, tablet en telefoon. Er zijn veel items die het gebruik van deze apparatuur een stuk kan vergemakkelijken. De artikelen hebben wij onderverdeeld in een aantal subcategorieën. Deze subcategorieën zijn : Muis en muismatjes, Adapters en kabels, Hoofdtelefoon en oordopjes, Speakers en Powerbanks.

Door het intensieve gebruik van pc, laptop, tablet en mobiele telefoon is de vraag naar accessoires en gadgets rondom deze artikelen explosief gestegen. De innovaties volgen elkaar snel op en dat heeft tot gevolg dat nieuwe producten alweer snel veel varianten hebben. Voordeel hiervan is dat de prijzen ook snel dalen en u dus voorl euke prijzen mooi gadgets kunt kopen.

Zoekt u een gadget of relatiegeschenk waarmee u inspeelt op de huidige innovaties en levensstijl? Kies dan een artikel uit deze categorie. Bijna alle artikelen uit deze categorie kunnen wij bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. wilt u meer weten over¬  één van deze technologische artikelen? Of wellicht een sample ontvangen? Bel of mail met Relatiegeschenk4you, onze medewerkers helpen u graag en sturen tegen een kleine vergoeding graag een sample naar u op.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬