Overige gadgets

Sorteer op:
zoek
 
Verstelbaar telefoonsnoer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Elektronica reinigingspen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk
3 in 1 lader en kabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
3 in 1 uitschuifbare lader
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Keyfinder
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Reisadapter Peru
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
draadloze mobiele microfoon Spart
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
8 in 1 elektronica reinigingsset
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Reis adapterset
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Opvouwbare drone
8-10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Gadgets bedrukken

Hippe en trendy gadgets die een technologische achtergrond hebben, dat zijn de gadgets die je in deze categorie kunt vinden. In de andere categorieën vind je de powerbanks, speakers en vr brillen. In deze categorie komen alle overige gadgets aan de orde.
Denk daarbij aan gadgets als selfiesticks, radio's en smartwatches.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.