Hoofdtelefoons & oordopjes

Sorteer op:
zoek
 
oordopjes Pannos
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
oordopjes Kocu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Oordopjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Oordopjes aan koord
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
BESTSELLER
headset Cort
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Oordopjes in doosje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Oordopjes in doosje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Oordopjes set
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Siliconen oordopjes in doosje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
USB-C oordopjes Cound
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
bluetooth headset
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Bluetooth koptelefoon Altea
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Koptelefoon

Hallo! Bent u hier op zoek naar een verbazingwekkend item dat u kunt gebruiken voor de upgrade van uw organisatie of merk en dat u kunt bedrukken met uw logo? Bereid je voor om weggeblazen te worden. Je hebt het de goede plek bereikt. Wij zijn een organisatie die hier is om al uw problemen op te lossen en u te helpen de weg te vinden de perfecte relatiegeschenken en promotionele artikelen.
Ieders leven is momenteel grotendeels afhankelijk van technologische apparaten en gadgets. De meesten zijn volledig gefixeerd op het gebruik van deze gadgets, daarom is het weggeven van zo'n gadget in alle opzichten het ideale cadeau dat een juweeltje kan zijn voor uw imago of bedrijf. Een bedrukte koptelefoon met uw logo erop is zoiets dat perfect past bij deze levensstijl.

Waarom zou u in koptelefoons met logo investeren?

Rekening houdend met hoe we allemaal een groot deel van onze extra energie besteden aan onze telefoons of andere apparaten door naar liedjes en podcasts luisteren, is het weggeven van een bedrukte koptelefoon het beste. Wanneer de mensen de hoofdtelefoon gaan gebruiken, zullen ze worden blootgesteld aan uw merknaam of logo Op deze manier wordt het een verbluffend en aantrekkelijk relatiegeschenk dat u in uw voordeel kunt gebruiken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een koptelefoon als relatiegeschenk?

Het gebruik van een koptelefoon in de huidige tijd is iets dat dagelijks wordt gebruikt. Het maakt niet uit of het de nummers, podcasts zijn waarnaar u luistert of een video bekijkt, u heeft een hoofdtelefoon nodig. Hierna volgen enkele van de voordelen van de hoofdtelefoon en oordopjes
Blijf binnen uw budget:
Bent u op zoek naar iemand die op zoek is naar een populair promotie- en reclame artikel dat past bij een grote groep mensen? Gelukkig past een simpele koptelefoon perfect in het eerder gegeven beeld. De oordopjes zijn vaak goedkoper in aanschaf en zijn vrij klein. De hoofdtelefoons zijn qua geluid ontvangst wat beter en zijn wat duurder in aanschaf. Afhankelijk van uw budget, doel en doelgroep kiest u het artikel dat past bij uw bedrijf of organisatie.
Lange levensduur:
Een echte motivatie om deze bedrukte koptelefoons of oordopjes te gebruiken voor u als relatiegeschenk, is dat ze een heel lange gebruiksperiode of een functioneel leven hebben dat u kan helpen bij het verkrijgen van uw toename in naamsbekendheid.
Een waardevol promotioneel artikel:
Het gebruik van bedrukte koptelefoons of bedrukte oordopjes voor uw organisatie of bedrijf als een relatiegeschenk voor de medewerkers, klanten en prospects zal gezien worden als een waardevol en praktisch cadeau. De hoofdtelefoons en oordopjes zullen worden gebruikt voor in de trein, auto, op het werk, studie en thuis. De mensen zullen zeer blij zijn met dit waardevolle cadeau.
Een geweldig promotiemiddel:
Een van de redenen waarom deze bedrukte koptelefoons en oordopjes uiteindelijk een fenomenaal publiciteitsinstrument worden, is de mate van blootstelling van uw bedrijfsnaam of logo. Het is vrij duidelijk dat hoe meer het artikel wordt gebruikt, hoe aantrekkelijker het is voor uw bedrijf en naamsbekendheid.
Redelijk geschenk:
Deze bedrukte koptelefoon als relatiegeschenk is een artikel dat door allerlei bedrijven en organisaties kan worden gebruikt als relatiegeschenk. Het zit niet vast aan een bepaalde branche of industrie

Wat zijn de talrijke aanpassings mogelijkheden die we u bieden?

Wij zijn een webshop die zich bezighoudt met al uw met de levering van bedrukte promotionele artikelen en relatiegeschenken. Door voor ons te kiezen, kunt u alle koptelefoons en oordopjes laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam in de sfeer van uw bedrijf. U kunt de bedrukking maken zoals u deze wil hebben, met al uw wensen en behoeften.

Waarom bij ons kopen?

Als u niet kunt beslissen of u deze bedrukte hoofdtelefoons wel of niet moet kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij ons kunt u ook altijd eerst een sample bestellen om de kwaliteit van het artikel te beoordelen. Ook hebben wij een team met ervaren medewerkers die u graag informeren en adviseren bij de keuze van de artikelen uit ons assortiment.
Wij bezorgen uw bestellingen op tijd:
Wij informeren u vooraf over de levertijd van een artikel. Heeft u andere leveringswensen dan houden wij daar rekening mee en maken daar afspraken over zodat de producten op het goede moment bij het goede adres worden afgeleverd.
We houden rekening met uw budget:
Als u gestresst bent over de uitgaven voor de relatiegeschenken dan zijn wij degenen die u deze mooie artikelen voor een redelijke prijs verkopen. Wij hanteren een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en zo koopt u nooit een kat in de zak.
We hebben de meest ideale keuzes voor u:
We bieden u een breed scala aan items die kunnen worden geïdentificeerd met verschillende classificaties in prijs en kwaliteit. Behalve dat we een enorm assortiment aan artikelen hebben, zorgen we er ook voor dat we de allerbeste dingen voor je hebben die je kunnen helpen bij het opbouwen van een positief beeld voor je imago.